lyrexben
Banned
yaptıklarım için pişman değilim ha AKLIM HALA YAPMADIKLARIMDA GARDEŞ.Olm adam banlandı
yaptıklarım için pişman değilim ha AKLIM HALA YAPMADIKLARIMDA GARDEŞ.Olm adam banlandı
ben bu lafı 7 nci yaşımda kullanıyordum be kralyaptıklarım için pişman değilim ha AKLIM HALA YAPMADIKLARIMDA GARDEŞ.
4 yıl önce falan yani :dben bu lafı 7 nci yaşımda kullanıyordum be kral
yokda senin rat çalışıyordur kesinCalısmıyormu?
puhahaha yanlış tahmin4 yıl önce falan yani :d
ikiside boş car zatenYa bu bullseye ve BP proje ikiside gerçekten d0landırıcı ya panel aldım ve sonra paneli şifreyi değişip 3 gün cevap vermedi unkown sonra birşey yazdım diye beni banladı ve panelde parada çöpe gitti ikiside d0landırıcı 400 dolara panel satıyorum ayağına bullseye ile dolandırıyorlar milleti yazık Allah çıkarsın birşey demiyorum yaptığım yoruma belki çok eleştiri gelecek ama gerçekten iki firmada d0landırıcı biri kendine ucuz diye çekiyor diğerinde gitmemiz için teşfik ediyor aslında ikiside aynı unkown kendisi söylemiş ben bullseyenin kodlayıcısıyım artık diye de bunu geç öğrenen ben dediğim gibi Allah yedirmesin
Malesef geç öğrendimikiside boş car zaten
geç olsun güç olmasın canımMalesef geç öğrendim
malesef insan değiller allah çıkarsın yapacak bişey yokgeç olsun güç olmasın canım