WinterCheats
Diamond Üye
patladım QWEQQWhaci millete niye sulanıyon sen o kadar rol felan almıssın duzguncene satıs yapsana
patladım QWEQQWhaci millete niye sulanıyon sen o kadar rol felan almıssın duzguncene satıs yapsana
YA ÇOKTA UMRUMDA sc4m ATMADAN ÖNCE DÜŞÜCEKTİNİZ .Emin ol paylaştığın şey zarar vermedi ha larkı dmden tehtid etme kanıtlarını birazdan buraya sunarız sen beklemede kal tekrardan güncelleme gelir panelini alırız merak etme 3 kuruşun lafını yapıcak adam değiliz müşterilerimi mağdur etmedim etmemde .
RESELLER ? XDSADŞİAKSDSİŞHele bak yaw , reseller çatışıyor resmen vay sizin ben .....
her güncellemede bende buraya loader atıcamEmin ol paylaştığın şey zarar vermedi ha larkı dmden tehtid etme kanıtlarını birazdan buraya sunarız sen beklemede kal tekrardan güncelleme gelir panelini alırız merak etme 3 kuruşun lafını yapıcak adam değiliz müşterilerimi mağdur etmedim etmemde .
çok yanlıştan ziyade çok girene olurbirşey derdimde cok yanlış olur
Senin hileyede bi el atcaklar görcen sonra.GLOBALİN EN İYİ HİLESİ DİYE TAKILIYORLAR PİYASADA BİZDE Bİ EL ATALIM DEDİK
haklısın ama gercekten bunu dersem olaylar karısır fazla birşey dememek için ayrılıyorum konudançok yanlıştan ziyade çok girene olur
sc4m atmadan öncemi sen insanlara sövüp milletin arkasından sallayıp tehdit ederkenmi sc4m atmıyorsun bide millete spoofer aktif diyosun delay ban atan spoofera ha nova bullseyenin arkasından sövüp resellerlikten atıldın diye her zaman sövmelerin @UnrankedTR güzel para almışsın 130 dolarlık şeye 500 dolar almışsın güzel sc4m kendi paranı çıkarmışsınYA ÇOKTA UMRUMDA sc4m ATMADAN ÖNCE DÜŞÜCEKTİNİZ .