İyi akşamlar sana daöncelikle merhaba, keşke seninle tanışma olayımızı bastan acıklasaymışsın. sen kendini bana düsman beyledin ve bende seni düsman beyleyerek onceden sana 1 keyi haram ettim ve 1 key icin reseller verdigimiz kisilerden satın alıyordun ve o keyinide siliyordum dımdızlak kalıyordun kimseyle düsmanlık beslememek icin yüzsüz gibi sana yazdım ve eğer düzgün durucaksan satıs yapmana izin verecegimi söyledim ve sende gercekten düzgün duracagını söyledin ve sana güvendim. ardından panel satın aldın ve satıslarına devam ettin. herşey yolundayken "duffy" adlı kisi aramızdan ayrıldı ve resellers sunucumuzda bu kisiye key saglanımı yapılmayacagını bu duyuruyu gormeyip bahane üreten kisilere taviz vermeyecegimizi belirttik ve bunu sende gordun tamam dedin ve aradan 1 saat gecti yada gecmedi panelleri kontrol ettigimizde VGK adlı panele duffy nin girdigini gördük. ve bu sebeple panelin kapatıldı kendin onlarca kes bana duffy ye key vermedigini aktardın ve ben bunu developerimiza gönderdim. onun kararı ise buna inanmadıgını ve panelinin acılmayacagını söyledi. 2 saniyesini ayırıp okuyan kisiler olayı tamamen anlayacaklardır
iyi aksamlar
Dm gel atıyorum adrespuahahhahah gel biz bursaya gidelim kestirmeye gerek kalmaz
tekrar kırmayı denermisin? eğer kıramazsan bir iddia koyalım iddiasız celişmeyi sevmem.şu unkmudur bluepillmidir gözünüzde büyütmeyin @waryin abartıısız 1.5 dakikada kırdı nova paylaştı
bende bursadayım fsmde buluşakDm gel atıyorum adres
internal tekrar kırılmaz ama hayat boyu detection koyarım, dll imzasına aptal gibi binlerce dolar verip oyuna inject ediyorlar dll için sunucu checkleri koymuşlartekrar kırmayı denermisin? eğer kıramazsan bir iddia koyalım iddiasız celişmeyi sevmem.
hayat boyu dt koymanızı zevkle bekliyorum süre koyalımmı bu iddia icin ?internal tekrar kırılmaz ama hayat boyu detection koyarım, dll imzasına aptal gibi binlerce dolar verip oyuna inject ediyorlar dll için sunucu checkleri koymuşlar
sen onları patchlesen bile imzayı bozucak
sunucu tarafını tamamen emulate etmek gerekir bunu yapıcak az kişi var
ama bana externalı sağlayın kıralım
Keyauth pach geçmek problem değil onu 10 yaşında ki çocukta yapar sen menüyü getirip özellikleri çalıştırabilseydin name yapmak için zaten kendi okul harçlığından biriktirip key alıp paylaşırdın saklamazdın daha fazla tartışmaya gerek yok iyi forumlarşu unkmudur bluepillmidir gözünüzde büyütmeyin @waryin abartıısız 1.5 dakikada kırdı nova paylaştı
zaten unk tan aldılar beni sucluyorlardırekt unkun kendısınden satın almak dururken araya neden başı boş cinsiyeti belirsiz kişiler ile kontakt kurarsınız anlamış değilim