hypron
Uzman Üye
bu gün vgk nın başına şimdi diğer kişilerin başına gelicek unk ve ondan alan tüm herkese gelicek ceylin yalaka oldundan dolayı istedinin panelini kapattırıyıor ve sonra siz tekrar para veriyorsunuz ve tekrar kapatıyorŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Ceylintxt
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (dolandırıcılık)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 16.09.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/aura-v...fiant-pubg-fiyat-performans-undetected.57990/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın : evet arkadaşlar tekrar ben yine sc4m olayları arkadaşlar son zamanlarda ne zaman panel aldığımı bilmiyorum ama almadan önce ceylinle bir tartışmamız vardı baya küfür kargaşa ailevi felan baya kavgalıydık valorant piyasasındada spoofer olmadığı içinde en son çare gidip ceyline su sekilde bir yazı yazdımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirve oda beni etiketledi ? işareti attım düzgünce satışını yap kavga olmasın gibi şeyler söyledi bende okeyledim çünkü spoofer yok piyasada adam beni blackliste aldırdı kimse ürün satamıyor veya resel veremiyor bende son çare gidip panel aldım biraz zor ikna etsemde ilk fiyat 300 dolar dediler sadece spoofer paneline sonra bende ltc etch hiçbirşey yok o sırada dedim indirim olmazmı unk hemen yazdı 200 dolar diye bende okey dedim gittik latare ile yatırıcaz yatıramıyoruz hata veriyor gittik gift card aldık max 135 alınıyor acayip komisyon kesiyor buda birşey demedi okey dedi 1 hafta paneli atmadı neyse geçtim oraları gittim full lite felanda lazımdı bir kaç kişiden resel aldım yayıncı key vermiyorlardı gittim onada para verdim en son çare unkdan full lite paneli sordum 300 dolar dedi 2 sine gittim shelia isimli sunucunun sahibi enesden uygun bir fiyata çektim neyse geçelim buraları kuralları söylediler hepsine uymak için key basarken bile kuralları okuyorum hiç sorun yok ceylin bana bi tane dosya attı büyük ihtimal rat dosyası zaten bp Crâck isimli birşeydi cg dede paylaşılmıştı sanırım şifre soruyordu ondan sonra benm panelden key basılmış bunun duffy nin yaptığını söylüyorlar ama ben duffy i engelledim ve en az 3 4 haftadır çocukla görüşmüyorum zaten bu kadar yalancı olma be adam panelimi kapattırmak için elinden geleni yapıyor unkda tüm panelleri kapattı tam 1 saat önce ve çoğu kişinin büyük ihtimal açılmayacak arkadaşlar bunu okuyan var ise bunu okuduktan sonra panel almayı düşünen var ise bizim evde 2 metrelik halat var verebilirim yani