Çözüldü Bluepi̇ll Ceyli̇n Sc4m Panel Olaylari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kisiler aksine diger satın alan kisiler ticket üzerinden userpass ve satın alma kanıtını attı kısa sürede ticket acıp kanıt atan kisilerin paneli acılacaktır acılmazsa o zaman konusuruz
iletirlerse 1 gün sonra gene kapancak :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sende o çap var mı ? XD
unkın internalına görünce gülme krizine girdim
image.png

:D benim rolum panel kontrollerini saglamak ve yasaklı satıs fiyatlarını incelemek ve gerekli sikayetleri göz önünde bulundurmak. yaptıgım acıklamanın yeterli olacagını dusunuyorum
yasaklı satış fiyatlarına baktığını düşünmüyorum full lifetime 680tlye satılıyordu aldık vala

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yasaklı satış fiyatlarına baktığını düşünmüyorum full lifetime 680tlye satılıyordu aldık vala
hayatım sanala baglı degil herkesi kontrol edemem kontrol ettiklerim düzeltiyor :)

Bluepill direk d0landırıcı zaten parayı alıyor belirli bir süre panel sağlıyor daha sonrasında paneli ve tüm kullanılmış kullanılmamış key'leri siliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt