razorunl
Diamond Üye
- İletişim
sende o çap var mı ? XDunk keyi sağlasanıza
sende o çap var mı ? XDunk keyi sağlasanıza
iletirlerse 1 gün sonra gene kapancakbu kisiler aksine diger satın alan kisiler ticket üzerinden userpass ve satın alma kanıtını attı kısa sürede ticket acıp kanıt atan kisilerin paneli acılacaktır acılmazsa o zaman konusuruz
olum bu ozguveniniz beni bitircek daha deminde gorduk adama sallionuz salliyonuz kirincada kedi gibi kaciyonuz bi rahat durunsende o çap var mı ? XD
O çapın olup olmadığı key sağlandıktan sonra görülürsende o çap var mı ? XD
unkın internalına görünce gülme krizine girdimsende o çap var mı ? XD
aman senin panelide kapatmasınlar canları sıkılınca kapatıyorlar daolum bu ozguveniniz beni bitircek daha deminde gorduk adama sallionuz salliyonuz kirincada kedi gibi kaciyonuz bi rahat durun
yasaklı satış fiyatlarına baktığını düşünmüyorum full lifetime 680tlye satılıyordu aldık valabenim rolum panel kontrollerini saglamak ve yasaklı satıs fiyatlarını incelemek ve gerekli sikayetleri göz önünde bulundurmak. yaptıgım acıklamanın yeterli olacagını dusunuyorum
hayatım sanala baglı degil herkesi kontrol edemem kontrol ettiklerim düzeltiyoryasaklı satış fiyatlarına baktığını düşünmüyorum full lifetime 680tlye satılıyordu aldık vala
adamsın abihayatım sanala baglı degil herkesi kontrol edemem kontrol ettiklerim düzeltiyor