Çözüldü Bluepi̇ll Ceyli̇n Sc4m Panel Olaylari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dırekt unkun kendısınden satın almak dururken araya neden başı boş cinsiyeti belirsiz kişiler ile kontakt kurarsınız anlamış değilim
kk unk turk dusmanı dırek amq enınde sonunda kapatcak panelleri

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Keyauth pach geçmek problem değil onu 10 yaşında ki çocukta yapar sen menüyü getirip özellikleri çalıştırabilseydin name yapmak için zaten kendi okul harçlığından biriktirip key alıp paylaşırdın saklamazdın daha fazla tartışmaya gerek yok iyi forumlar
ee @zafkieli gecen tcp auth paylaşmış e noldu kırdık istediğin authu sağla her türlü geçmesinin yolu vardır ayrıca şu anda menüyü getirip çalıştıramadığım hiç bir hile olmadı ben gidip kırmak için hile keyine para vermem canım kimin adamıysan artık bilmiyorum, Crâck konularıma bak orda keyauth olmayan baya hile var

Konu incelenmek için yeni cevaplara kapatılmıştır .

lütfen karar metnini tüm satıcılar ve satıcı olmak isteyen herkes okusun

Açılan şikayet konusunun içeriği ile forum ile ilgili bir bağının bulunmadığı anlaşılmıştır.

Neticede, şikayetçi edilen taraf hakkında @Ceylintxt tarafına yönelik kısıtlamanın yapılmayacağı belirlenmiştir.

Karar:

Son zamanlarda piyasada "X" adıyla üretilen ve herkesin satıcılığını yaptığı ürün hakkında açılan satış konuları ile ilgili olarak, 16.09.2024 tarihinden sonra normal satış konularının değerlendirilmeyeceğini belirtmek isterim. Satıcıların farklı bir ürüne veya kendilerine ait projelere yönelmelerini rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt