evet bende başarılı buluyorum fakat tutarsız konuşuyor song story izlemiştim milletin cap ve kendisinin yeni nesil rapciler gibi çete aile gibi takılmadıgı tarzında bişey açıklamıştı ama jeff era ile olan amsterdam2 ege verse ile acayip çelişiyor.ege! gerçekten yetenekli bi kardeşimiz dinlemeni öneririm
bra az önce bana abugat cinsellik yapıyor gibi bişey dedin ege! touchdown olayını duymadın galiba ama çocuk rap olarak güzel bişey diyememevet bende başarılı buluyorum fakat tutarsız konuşuyor song story izlemiştim milletin cap ve kendisinin yeni nesil rapciler gibi çete aile gibi takılmadıgı tarzında bişey açıklamıştı ama jeff era ile olan amsterdam2 ege verse ile acayip çelişiyor.
zaten cinsellik sevmiyorum ama rap olarak iyi tnt falanda iyi fazla bir cinsellik içermiyor o olayı duymuştumda ege de varmıydı işin içindebra az önce bana abugat cinsellik yapıyor gibi bişey dedin ege! touchdown olayını duymadın galiba ama çocuk rap olarak güzel bişey diyemem
evet varzaten cinsellik sevmiyorum ama rap olarak iyi tnt falanda iyi fazla bir cinsellik içermiyor o olayı duymuştumda ege de varmıydı işin içinde
Isin icinde yok dostluk yaptigi icin ustune gelindievet var
bu egeden bahsedıyorum
neden meselaabuGavat dışında güzel