Bana göre En iyi Rapçiler

Liste İyimi

• Kullanılan toplam oy
    18
1. kesinlikle fuat olması gerekiyor sevmeyeni coktur ama rape kattıkları boş geçilemez
2. kesinlikle fuchs olması lazım
3.ceza
4.sagopa
5.enes alper zamanının bence en iyi battle rapcisidir herkese göre değişebilir
6. rota çocuklugumdan beri dinlerim ve bana cok şey katmıştır
7. saian
8 şiirbaz (bana gore iyidir)

beni listemi nasıl buldunuız?
senin listeyle benim liste güncel olarak kapışsa benim liste alır bence

senin listeyle benim liste güncel olarak kapışsa benim liste alır bence
neye göre kapışacak battle mı freestyle mı şuanki listede gördüğün kişiler türkçe rapin baş tacıdır ve cogu oldschool bunarı idol haline getirmiştir yani babasıyla kapışmak gibi birşey
sorunun cevap bu imkansız

neye göre kapışacak battle mı freestyle mı şuanki listede gördüğün kişiler türkçe rapin baş tacıdır ve cogu oldschool bunarı idol haline getirmiştir yani babasıyla kapışmak gibi birşey
sorunun cevap bu imkansız
bro en başta müzik farklılığı var sence ceza ile şehinşahın yaptığı rap benzer raplermi

hayır aslında şehinşah ile şamın yan çarı gibi birşey çocuk parçalarıda çok kaliteli cap falanda yapmıyor
bilmiyorum bu kadar iyi ismin arasında tarzını begensem bile cinsellik üzerine parçaları olması tabikide eğlence amaçlı ama fuchs rota kayra daha iyi olabilirdi bana çok hitap etmiyor herkesin kendi tercihi

bilmiyorum bu kadar iyi ismin arasında tarzını begensem bile cinsellik üzerine parçaları olması tabikide eğlence amaçlı ama fuchs rota kayra daha iyi olabilirdi bana çok hitap etmiyor herkesin kendi tercihi
kanka cinsellik diyorsun mesela çocuk sur olayından sonra albüm kapağını değiştirdi

fazla bi kötü yanı yok çocuk iyi

bro en başta müzik farklılığı var sence ceza ile şehinşahın yaptığı rap benzer raplermi
sen hangisi alır diyorsun hem bi anda kapışltırmadan bahsedip bi anda yaptigi müzikler aynı mı diyorsun
şehinşah gerçekten iyi rapcidir freestyle da şuan paslanmış olsa da saianla kapışmak bile istemez bu saygısızlıktrı

ben aslında kapışma olayında saydığın kişiler güncel olarak parça çıkarmıyor anlamında dedim
sen hangisi alır diyorsun hem bi anda kapışltırmadan bahsedip bi anda yaptigi müzikler aynı mı diyorsun
şehinşah gerçekten iyi rapcidir freestyle da şuan paslanmış olsa da saianla kapışmak bile istemez bu saygısızlıktrı

kanka cinsellik diyorsun mesela çocuk sur olayından sonra albüm kapağını değiştirdi

fazla bi kötü yanı yok çocuk iyi
evet zaten bana hitap etmiyor o parçaları sevmiyorum ama ciddi anlamda yok mafyayım yok ona çaktım gibisi takılmıyor eğlence sadece

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt