Abugat
Uzman Üye
- İletişim
lan cegi unuttuuuuumceg
sansar
lan cegi unuttuuuuumceg
sansar
ege! farklı ege taştan farklı kankievet var
am2terdam dinlemeye fırsatım olmadı maalesefevet bende başarılı buluyorum fakat tutarsız konuşuyor song story izlemiştim milletin cap ve kendisinin yeni nesil rapciler gibi çete aile gibi takılmadıgı tarzında bişey açıklamıştı ama jeff era ile olan amsterdam2 ege verse ile acayip çelişiyor.
evet ikiside çok iyisansarsalvo konusunda sana katılıyorum ekstra olarak stabil i öneririm
sevmiyorumceza ve sagopa neden yok
normalde rap dinlemem ama sevdiğim 1-2 tane rapci var 1.si flowart sarkıları hosuma gidiyor keske simdi influencer olmasaydı1. Sansar Salvo Çoğu Rapçinin Saygılı Olduğu Abidir Kendisi Kendisini Fazla Dinlemesemde Yinede Çok severim Ve Bundan Dolayı 1. Sıraya Koydum Şuan Cezaevinde Şarkı Olarak Favorim Ağır Roman
2. Şamil Oymak ŞAM En Çok Dinlediğim Rapçidir Kendisini Tarzını Ve Sözlerini Aşırı Şekilde Seviyorum Kendisi Şuan Askerde Favorim yeni çıkan MURAT 131
3. Dağra Solmaz Stabil Şamdan Sonra En Sevdiğim Rapçi İse Dağra Namıdeğer Stabil Sansar Salva Gibi Çoğu rapçi tarafından sevilen genç bir rapçi kendisi Favorim Reenkarne
4.Orchi Kendisi Hakkında Fazla Bilgim Yok Kendisini 4 Aydır Dinliyorum Tarzı Hoşuma Gidİyor Çoğunuz Bilmez Ama Kaliteli Biridir Kendisi Favorim Sevdiğin Şarkı
5.Ufuk Yıkılmaz Şehinşah Tarzı Çok Farklı 1 İsim Ama Sesi Aşırı iyi Sözleri boş değil ve sempatik geliyor bana Ondan Dolayı İlk 5 İme Aldım Favorim Tahmin edeceğiniz Üzere Plüton
6. BONUS Abugat Kendisini Çok İyi Tanırım Konuşmuşluğumuz dahi var hepsinden ayrı bir tarzı var sempatik ve iyi bir çocuktur aslında öyle kötü bir yanı yok tanısanız seversiniz sizde Favorim yok son Noel Albümündeki Bütün şarkıları 10/10 Ama İlla 1 favorim olucaksa Noel Geldi
ELEŞTİRİYE AÇIK 1 LİSTE