Bana göre En iyi Rapçiler

Liste İyimi

• Kullanılan toplam oy
    18
ben aslında kapışma olayında saydığın kişiler güncel olarak parça çıkarmıyor anlamında dedim
parça çıkarmak kapışmak aynı şey mi büyük ihtimal 3 aydır rap dinliyorsun, rapçiler kapışabilirler bu freestyle olur battle olur diss olur ama parça çıkarmak çok alakasız dostum

evet zaten bana hitap etmiyor o parçaları sevmiyorum ama ciddi anlamda yok mafyayım yok ona çaktım gibisi takılmıyor eğlence sadece
evet kendisi röportajdada söylüyor zaten sadece takılıyorum diye

parça çıkarmak kapışmak aynı şey mi büyük ihtimal 3 aydır rap dinliyorsun, rapçiler kapışabilirler bu freestyle olur battle olur diss olur ama parça çıkarmak çok alakasız dostum
bro fuatın son şarkısında kullandığı kelimeler ekibinin yerim ekibinin ***** gibi dikerim buna laf ederim bro bune mafyacılıkmı oynuyoruz

bana bunu diyen adam ceza dinliyor bende sende hala eski kafasın ölüm garanti krem şanti bune kanka

bro fuatın son şarkısında kullandığı kelimeler ekibinin yerim ekibinin ***** gibi dikerim buna laf ederim bro bune mafyacılıkmı oynuyoruz

bana bunu diyen adam ceza dinliyor bende sende hala eski kafasın ölüm garanti krem şanti bune kanka
sözlerden bahsediyorsak bende sana ateş fırlatan deniz anası stayla derim kardesim.

parça dan söze mi geldik yani

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Benim için her daim heijan

sözlerden bahsediyorsak bende sana ateş fırlatan deniz anası stayla derim kardesim.

parça dan söze mi geldik yani
bro şimdi farkettim sana iyi yorum kastırmışım o şarkı bile saydığın rapçilerin şarkılarından iyidir

laf ettiğin şeye bak listene koyduğun adamın şarkısının sözleri

Yaz yağmurum
Yaz yağmurum, yaz yağmurum
Yaz yağmurum
Yaz yağmurum
Yaz yağmurum
Yaz yağmurum
Yaz yağmurum
Rastlarız elbet birbirimize
Dönüp bi bakarız eksi bize
Gülüp geçeriz geçmişimize
Sonunda çekip gidişimize
Yaz yağmurum
Yaz yağmurum

xD

şehinşah kendisinin fuatla kapıştırıldığını görseydi sana deniz anası stayla yapardı kanka

laf ettiğin şeye bak listene koyduğun adamın şarkısının sözleri

Yaz yağmurum
Yaz yağmurum
Yaz yağmurum
Yaz yağmurum
Yaz yağmurum
Yaz yağmurum
Rastlarız elbet birbirimize
Dönüp bi bakarız eksi bize
Gülüp geçeriz geçmişimize
Sonunda çekip gidişimize
Yaz yağmurum
Yaz yağmurum
adam bu şarkı çıkmadan 1 kaç yıl önce ne demişti biliyormusun 30 uma geldiğimde öyle bir şarkı yapıcam ki ben bile kendimi linçleyeceğim demişti tweet miydi programmıydı bulursam atıcam birazdan

bak kardesim eskiyle yeni bir değildir fuat genelde punchıyla tanınmıştır sana sözleri garip gelebilir ama suan nası araba kadın sana normal geldiyse bundan 20 yıl öncede punch meşurdu millet kafiyeli olmakla beraber birbirlerine söz yazarlardı ve bazen alakasız kelimelerde kullanırdı suan cogu old school rapcileri bunu değiştirmilş olsada hala bazıları eskisi gibi rap yapmakta

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt