Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim eski pc de serial numaralar cidden yok. Değişip değişmediğinide anlayamıyom.

cmd:

ami:

brom sana discorddan ulaşsam ve anakart bilgilerini göstersem yardımcı olurmusun karşılığında 100 150TL gibi bir ücret verebilirim.
para vermeye gerek yok ücretsiz bir yöntem zaten
Benim eski pc de serial numaralar cidden yok. Değişip değişmediğinide anlayamıyom.

cmd:

ami:

Seriallerin yok, değişmemiş oto amidewin kullanabilirsin. Bu arada konu sahibi arkadaş yanlış anlamış yöntem fix derken bende fix. Monitör ID Enum dosyasında 3 klasör varsa ilk 2si değişir en sondaki değişmez. Bu bir gerçektir.

para vermeye gerek yok ücretsiz bir yöntem zaten

Seriallerin yok, değişmemiş oto amidewin kullanabilirsin. Bu arada konu sahibi arkadaş yanlış anlamış yöntem fix derken bende fix. Monitör ID Enum dosyasında 3 klasör varsa ilk 2si değişir en sondaki değişmez. Bu bir gerçektir.
oto amidewin error veriyor d8 diye bir hata

cmd:

ami:

anakartın ne gigabythe olması gerekli bu hatayı alıyor isen
system doesnt support diyor ise AMIDEWINx64 komutu ile değil AMIDEWIN komutuyla deniyebilirsin 64bit değil demekki eski bilgisayarın

anakartın ne gigabythe olması gerekli bu hatayı alıyor isen
system doesnt support diyor ise AMIDEWINx64 komutu ile değil AMIDEWIN komutuyla deniyebilirsin 64bit değil demekki eski bilgisayarın
Bu sefer init. smbios error veriyor:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt