Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anakart modelin ne?
Yönetici Olarak açınca cmdyi hata çözüldü daha sonra sistemine uyumlu değildir hatası verdi afuwinle denediğimdede hata veriyor anakart Adı:Casper Bilgisayar Sistemleri LGAB001 AIDA64,SİSTEM BİLGİSİ,CPUZ PROGRAMLARINDAN SSLERİ EKLİYORUM

Yönetici Olarak açınca cmdyi hata çözüldü daha sonra sistemine uyumlu değildir hatası verdi afuwinle denediğimdede hata veriyor anakart Adı:Casper Bilgisayar Sistemleri LGAB001 AIDA64,SİSTEM BİLGİSİ,CPUZ PROGRAMLARINDAN SSLERİ EKLİYORUM

amidewinx64.exe yaz veya amidedos.exe veya amidewin.exe 3ünü dene problem çözülür.

amidewinx64.exe yaz veya amidedos.exe veya amidewin.exe 3ünü dene problem çözülür.
Error: System doesn't support. Hiçbir Türlü Olmadı Anakartım Amidevin Ve AfuWine Yanıt vermiyor 2 side değil anakartımın ne olduğunuda bulamıyorum internette aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar var Laptopun Adı:casper nirvana s500 anakart modelini bulabilenler yazabilirmi

dmieditten bakabilirsin anakartına system doesnt support hatası ise anakartın amidewine uyumlu değildir afuwin ise sadece asusda işe yarar guproyu deneyebilirsin başkada çaren yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
forumdan buldugum source'ü paylaşılmış spooferi ve bu amı olayını yaptım şu anda 10. maçımdayım

Anakart seri numaram bios seri numaram her şeyim değişiyor birebir kontrol ettim tüm bilgilerim değişti biosu düşürdüm ancak gene faydası yok her zaman ban yiyorum. Sebebi nedir ya? Ücretli spooferlarla denemek zorundayım artık sanırsam önerebileceğiniz bir spoof var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt