Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Msi Anakartta çalıştı 2 Oyun attım daha ban yok
(BAN YEDİM)
genelde zaten 2 oyunda oluyor hiç denemene bile gerek yok dostum spoof'u attıktan sonra oyuna gir bir tane spike rush gir sonra çık oyundan 1 gün içinde ban yemezsen genelde yemiyorsun zaten bundan 3 ay önce delaylı ban vardı method'da şimdi aynı gün içerisinde ban yiyorum 4-5 kez yedim kaldıramadım

Kardeşim kesin oluyormu peki şimdi format felan baya iş çıkar birde olmassa problem

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka denedik de olmuyor ki keşke olsa

kanka denedik de olmuyor ki keşke olsa
Ben de denedim dostum ve bende de olmadı @ZeusAngel Kankam gereğince yardım etti bu konuyla ilgili fakat eninde sonunda şuan banımı kaldırdım farklı yöntemler denememe sebep açsa bile aktif şekilde saatlerdir oyundayım , konu olarak paylaşım yapmayı düşünüyorum umarım senin de yasağın kalkar pes etme.

Ben de denedim dostum ve bende de olmadı @ZeusAngel Kankam gereğince yardım etti bu konuyla ilgili fakat eninde sonunda şuan banımı kaldırdım farklı yöntemler denememe sebep açsa bile aktif şekilde saatlerdir oyundayım , konu olarak paylaşım yapmayı düşünüyorum umarım senin de yasağın kalkar pes etme.
Dostum anakartın ne

Hemen yap kanka kuruduk ya.

MSI anakart + Asrock b450m / Monster tulpar denemedim kıyamadım banlatmaya

Test aşamasındayım hala oyundayım auto oynuyor kendisi makrotest ile bakalım belki 24 saatte falan yer diye hala beklemedeyim ustam muhtemelen konu açıp paylaşacağım detay detay neler yaptığımı
Msi var bende bende kalkmıyor

hepsini yaptım fakat çalışmadı asus anakartım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt