SchutzStaffel
Gold Üye
unable to load driver hatası neden veriyor .
Benim pc ile kaynaklanıyor ama neden olduğunu anlamadım.
Benim pc ile kaynaklanıyor ama neden olduğunu anlamadım.
Anakart seri numaram bios seri numaram her şeyim değişiyor birebir kontrol ettim tüm bilgilerim değişti biosu düşürdüm ancak gene faydası yok her zaman ban yiyorum. Sebebi nedir ya? Ücretli spooferlarla denemek zorundayım artık sanırsam önerebileceğiniz bir spoof var mı?
bro en kolay seninki açılır yardımcı olayım istersenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Benim serial numaralarımın olmaması normal deil dimi?
Knk hata veriyor cmd nasıl sorun çözümü ne anlamadım kibro en kolay seninki açılır yardımcı olayım istersen
dc: zyzz#3610 yaz bana kaldıralım seninkiniKnk hata veriyor cmd nasıl sorun çözümü ne anlamadım ki
Serial numarları yok ki
Anladım, teşekkürler. Tek çare yeni bir method beklemek sanırsam.Bu yöntemde fixlendi gigabyte anakart hariç diğer anakartların çoğunda çalışmaz, monitor id zaten reset atınca tekrardan eski haline geliyor kanka
dmi edit açıkken yaparsan o hatayı verir iyi günlerKnk hata veriyor cmd nasıl sorun çözümü ne anlamadım ki
Serial numarları yok ki
illa sana kanıtlamam mı lazım 800 kere res attığında eski haline dönmediğine? dönüyor yazma sende eski haline dönüyor diye başkasında dönücek anlamına gelmiyorBu yöntemde fixlendi gigabyte anakart hariç diğer anakartların çoğunda çalışmaz, monitor id zaten reset atınca tekrardan eski haline geliyor kanka