Çözüldü Awaycheats Şikayet (Harici Yazılım Atıyor Müşterilerine)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, geri bildiriminiz için öncelikle forumumuz ve adıma teşekkürlerimi sunuyorum. Satıcı ve yan sanayi hesapları forumumuzdan uzaklaştırıldı. Gerekli cezai yaptırım uygulandı.

Sevgili kullanıcımız,

Eğer şahıs hakkında emniyete şikayette bulunmak isterseniz IP, Zaman, Log bilgisini paylaşacağımızı ve işbirliği yapacağımızı hatırlatmak isteriz. Eğer maddi bir kaybınız veya gizliliğinizi ihlal eden bir konu varsa emniyete giderek derhal şikayette bulunun. Ayrıca şikayet dilekçenizin örneğini bizimle paylaşırsanız size ip, zaman, log bilgisini A4 Kağıdına yazdırılabilir bir biçimde göndereceğiz. Bu işlemleri yapmaya karar verirseniz bizimle forum nickinizi paylaşarak [email protected] mail adresinden iletişime geçin.

kavga videosu
Jbv0ls.png

çözüme ulaştı sonunda.

Son düzenleme:
Away artık forumdan temelli uzaklaştırıldı mı şimdi? Harbi adamlar dalaşa dalaşa sonunda başlarına birşey geldi
Merhaba, geri bildiriminiz için öncelikle forumumuz ve adıma teşekkürlerimi sunuyorum. Satıcı ve yan sanayi hesapları forumumuzdan uzaklaştırıldı. Gerekli cezai yaptırım uygulandı.

aimbot alamaz olduk kanka her gün yeni bir olay

Ağa bu fantasy voidde vardı dimi bu nick tanıdık gelmişti bana zaten dün girdim bilgi almak için yazdım bişeyler voiddede benzer olay olmuştu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt