Çözüldü Awaycheats Şikayet (Harici Yazılım Atıyor Müşterilerine)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka sen ne atlıyon ortaya adama zaten düşmansın sadece kötülemek için yazıyorsun sen bi atlama başkaları kendi fikirlerini öne sunsun sen niye sunuyorsun 1. düşmanı sensin zaten adamın
haklısın anlamsız bir yorum buna moderatörler karar vermeli

kanka sen ne atlıyon ortaya adama zaten düşmansın sadece kötülemek için yazıyorsun sen bi atlama başkaları kendi fikirlerini öne sunsun sen niye sunuyorsun 1. düşmanı sensin zaten adamın
gerçekleri söylüyorum yanlış birşey yok yazdıklarımda
müşterilerimin bilgisayarı, discord dosyaları, başlangıç menüsü incelenebilir.
geçmişinde onlarca defa insanların logunu çalmayla, bilgisayarındaki verileri çalmayla ilgilendin hatta zamanında bize bunun için yazmıştın size stealer-log vereyim bana şunu yapın bunu yapın
böyle bir virüs kolay şekilde gizlenebilir zaten

geçmişinde onlarca defa insanların logunu çalmayla, bilgisayarındaki verileri çalmayla ilgilendin hatta zamanında bize bunun için yazmıştın size stealer-log vereyim bana şunu yapın bunu yapın
şimdi konu chate dönecek bunu yazdın şimdi buna karşılık away cevap vericek awayın verdiği cevaba sen cevap vericen yine arap saçına dönecek sal da adamlar incelesin varsa bir boku çıkar zaten

böyle bir şey yaptığımız yok fakat senin insanlara bir koşul sözleşmesi tarzı bir şey imzalatıp giriş logları tuttuğunu ve gelişmiş olmayan http debugger tarzı korumaların bence yasal olmayan taraf

karalamak isteyince insana çok bahane çıkıyor umarım doğru kanıtlarla kötülemeye çalışırsınız

loaderim belli, hiçbir şey silmedim değiştirmedim.

moderatör arkadaşlar bilgisayardaki dosyaların değiştiğini gösteren ya da bir şey indirildiğini gösteren wireshark tarzı programlarla programı açıp kaydolabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt