Çözüldü Awaycheats Şikayet (Harici Yazılım Atıyor Müşterilerine)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelir elde ettikleri bir şeyin üstünden böyle bir şey yapacaklarını düşünmüyorum. Veya arkadaşın dediği gibi espridir (Sadece konuyu okudum yorumları okumadım. Taraf tutmuyorum Fantasy'i tanımıyorum.)

5 dakka uyuduk uyandık hile alırız dediğimiz adam ban yemiş :D

Öncelikle geri bildiriminiz için tekrardan yönetim adına teşekkür ederim. Ek olarak şunu da eklemek istiyorum; bu şahıslara ödeme yaptığınız ödeme yöntemine şahısı şikayette bulunun. İlgili firma şahısı kara listeye alır ve bir daha satış yapamaz, eğer banka hesabına gönderdiyseniz; ilgili banka kurumunu arayıp başınızdan geçenleri bir bir anlatın, hesaplarına bloke koyulacaktır ve eğer paranız hala hesabındaysa ve çekilmemişse bir ihtimal banka size iade sağlayacaktır. Tekrardan teşekkür ederim.

hadi olcayın loaderi aldın en fazla yanlışıkla giriş sistemini bozuyorsun XDDD

Satış alanı için ekstra yönetici atanmalı ve her 3-4 günde bir hile satışı yapan şahısların yazılımlarındaki değişiklikleri forumda şeffaf bir şekilde yayımlamalı. Onaylamış olduğunuz satıcıların bu tür kriminal olayları forum üyeleri tarafından ayyuka çıkınca insan hile almaya çekiniyor.

Bence kullanıcıya yükletilen dosyalar incelenmeli ve ona göre karar verilmeli forumun en büyük hilelerinden biriydi

16 yaşında beyni olmayan bir çocuğun ne yapacağını tahmin etmek zor

Geçmiş olsun tüm müşterilere. Forum yöneticilerinden tek isteğim yeni bir satış sistemine geçilmesi. Bu tür olaylar yüzünden işini hakkıyla yapan satıcılar da zarar görüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt