Çözüldü Awaycheats Şikayet (Harici Yazılım Atıyor Müşterilerine)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benden sana geçen sadece 4 kişi var ve o 4 kişiyi de bulmak pek zor olmuyor zorla vouch attırıyorsun ya :D
bizim sunucumuzdaki çoğu customerle yakın arkadaşım olmadığım bile olsa müşterilerimin yakın arkadaşı oluyorlar kimsenin böyle bir şeyi yapacağını düşünmüyorum geneli büyük insanlar zaten büyük insanlar böyle bir şeyle uğraşmazlar bile :D küçük kitle böyle şeylere sebep oluyor

bizim sunucumuzdaki çoğu customerle yakın arkadaşım olmadığım bile olsa müşterilerimin yakın arkadaşı oluyorlar kimsenin böyle bir şeyi yapacağını düşünmüyorum geneli büyük insanlar zaten büyük insanlar böyle bir şeyle uğraşmazlar bile :D küçük kitle böyle şeylere sebep oluyor
ve sende sallayarak aralarından kim olduğunu rahatlıkla hatasız bulabiliyorsun

4 kişinin 3ünü bulmak ne kadar zor olabilir ki
senden bana geçen 15 kişi arasından ve kendi müşterilerin arasından sadece 3 kişinin bana geçtiğini düşünüp nokta atışı yapıyosun bu bence hiçte kolay değil

senden bana geçen 15 kişi arasından ve kendi müşterilerin arasından sadece 3 kişinin bana geçtiğini düşünüp nokta atışı yapıyosun bu bence hiçte kolay değil
dediğim gibi hepsiyle yakın arkadaş gibiyim farklı bir hileye geçen olursa elbette bana haber verir :D madem 15 kişi olduğunu biliyorsun benim sayıma neden laf ediyorsun

dediğim gibi hepsiyle yakın arkadaş gibiyim farklı bir hileye geçen olursa elbette bana haber verir :D madem 15 kişi olduğunu biliyorsun benim sayıma neden laf ediyorsun
ne dediğini anlayamadım senden bana geçen 15e yakın kullanıcı var, ve sen 3 olduğunu düşünüyorsun ve bu 3 kişininde loaderini bana attığına adın kadar eminsin :D çok şanslısın
konudaki sslerde çok bariz değil mi ne yaptığın
image.png

suçluluk psikolojisi yüzünden konuya saniyede onlarca mesaj atıyorsun, komik bence

ne dediğini anlayamadım senden bana geçen 15e yakın kullanıcı var, ve sen 3 olduğunu düşünüyorsun ve bu 3 kişininde loaderini bana attığına adın kadar eminsin :D çok şanslısın
konudaki sslerde çok bariz değil mi ne yaptığın
image.png

suçluluk psikolojisi yüzünden konuya saniyede onlarca mesaj atıyorsun, komik bence
bence sen rakip elemek için saniyede onlarca mesaj atıyorsun ama başarısız olacaksın çünkü sadece tahminden ibaret

bakmadım yani incelemedim derken kurulum yaparken insanlarla mesajlarına bakıyorduk sadece discorduna girdim baktım ama edge kullanıyormuş wntye de diğer tarayıcılara bakalım mı dedim gerek olmadığını söyledi o yüzden böyle bir şey yazdım
ilk yazdığının da cevabı budur

forumun a. siktiniz ya yönetimde dizi izler gibi izliyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt