Atatürk'e Hakaret

bunu kayıt a al ve ***** e git ceza yer eğer okul müdürüne gidersen bir kanundan dolayı sen ceza yersin baya kötü dava lık fln olursun o yüzden kayıt al ***** e git eğer döversende darp raporu alır gene sen ceza yersin

atatürk e hakaret in cezası var güzel bi para verir veya 2 ila 3 yıl arası hapis yer
sansürlü olmus nereye gitmemden bahsediyorsun heceleyerek yazar mısın

çağır 1-2 arkadaşını kuzenini cıkısta servise binmiosa dovun

Bak cidden en iyi fikri söylüyorum sana.İlk önce bu kayıt işini tamamla.Bu kayıt işini yapınca çocuğu korkut,işte yayıcam falan diye videoyu,ordada bi posta özür falan dilesin manyak olsun.Ondan sonra bu videoyu öncelikle sosyal medyaya daha sonrada yetkili kişilere ilet.Birde kaç yaşında bu şahıs?Eğer 18 yaşından büyükse daha iyi olur.X platformuna bu videoyu salabilirsen çok iyi olur.Birkaç kanal falan var orda çocuğun hayatı biter.

Bak cidden en iyi fikri söylüyorum sana.İlk önce bu kayıt işini tamamla.Bu kayıt işini yapınca çocuğu korkut,işte yayıcam falan diye videoyu,ordada bi posta özür falan dilesin manyak olsun.Ondan sonra bu videoyu öncelikle sosyal medyaya daha sonrada yetkili kişilere ilet.Birde kaç yaşında bu şahıs?Eğer 18 yaşından büyükse daha iyi olur.X platformuna bu videoyu salabilirsen çok iyi olur.Birkaç kanal falan var orda çocuğun hayatı biter.
maalesef 18 altı

18 altıysada genede dediğimi yapmalısın.Yasal olarak çok birşey olmaz ama x platformuna salabilirsen cidden eğer,cidden ekmek almaya bile giderken korkar.
beni izinsiz paylaşıyor diye şikayet edebilir diye biliyorum ayrıca sosyal medya platformunda atatürke hakaret eden bi video paylaşılsa uygunsuz kelimeler geçiceği için video kaldırılır diye düşünüyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt