Atatürk'e Hakaret

resmi şekilde yaptığın taktirde olayın ailesine gideceğini düşünüyorum haliyle orada vereceğin haksız zararı ailesi muhtmelen fiziksel olmasa bile psikolojik olarak verir belki de fiziksel verir bilemiyorum ama mantıklı olan resmi şekilde halletmen he diyorsan ki ben buna şapalağı oturtur indiririm o zaman bitir işini ama genelde obezlet kütlelerinden dolayı devirlseler bile hasar görmüyor, yumruk yiyince yağ tabakasına takılıyor ve hasar almıyorlar tabii sen bilirsin

resmi şekilde yaptığın taktirde olayın ailesine gideceğini düşünüyorum haliyle orada vereceğin haksız zararı ailesi muhtmelen fiziksel olmasa bile psikolojik olarak verir belki de fiziksel verir bilemiyorum ama mantıklı olan resmi şekilde halletmen he diyorsan ki ben buna şapalağı oturtur indiririm o zaman bitir işini ama genelde obezlet kütlelerinden dolayı devirlseler bile hasar görmüyor, yumruk yiyince yağ tabakasına takılıyor ve hasar almıyorlar tabii sen bilirsin
sence böyle bir veledin ailesi nasıl olabilir bir düşün kanka

böyle bişey yaşamıştım cocuğun biri hemene bana sataşıyordu gittim bi ara küfür ederken videoya çektim müdüre götürdüm olayı anlattım hoca cocuğa hiçbişey demedi ve bana okula telefonmu soktun diyip telefonumu aldı velin gelmeden vermem dedi
bizim okul müdürü Atatürk asıgı bir adama benziyor, odasında kocaman bir Atatürk resmi var ve okulun heryerinde Atatürkün sözleri var. aynı sonucu alacagımı dusunmuyorum.

kanıtın varsa resmiden hallet. Resmiden bi somuç çıkmıyosa topla adam dövdürt yav

cocuk asırı sağcı eminim aileside atatürke hakaret eden tiplerdendir

Okuldan bi 5 6 tane şahit topla müdüre git tek gitme
bir tane kız var ama yakın arkadas gibiler, kız Atatürke hakaret ettiğinde sinirlendi ve tepki gösterdi ama cocuk takmadı sonrada sohbet etmeye devam ettiler zaten. kız sahitlik yapar mı emin değilim.

atatürk heykelı yıkanlar bile gözaltına alınıp 1 hafta sonra salınıyo daha cocuk hicbisey olmaz dövemiyosan sal ugrasma

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt