Atatürk'e Hakaret

dayı çevren varsa topla çevreni tenhada yakala yada konuşmak için çağır örnek gel sigara içelim,gel yemeğe gidelim yada direk atatürke neden sövdün diye çağır dövün bi güzel hiç sevmem atatürke sövenleri

böyle bişey yaşamıştım cocuğun biri hemene bana sataşıyordu gittim bi ara küfür ederken videoya çektim müdüre götürdüm olayı anlattım hoca cocuğa hiçbişey demedi ve bana okula telefonmu soktun diyip telefonumu aldı velin gelmeden vermem dedi
vay * cocugu ben olsam polise gider şansımı denerdim 1 taşla iki kuş

çocuğu dövme çok ciddiyim ben birini bir muhabbetten dövmüştüm buna benzer darp raporu fln aldı baua başım yandı

sence böyle bir veledin ailesi nasıl olabilir bir düşün kanka
sen düşünüyor musun ki ettiği hakaretleri ailesinden öğreniyor e tabii o da olabilir ama genel olarak çocuğunu ahlaklı güzel olarak bulurken cocuk gidiyor çevresinde gördüğü şeyleri havalıymış gibi düşünüp kullanıyor ancak ne yazık ki bunu ailesinin ruhu bile duymuyor mesela bu discorddaki malum toplulukların aile baskın videolarına bakarsan çocuklar tam küfür ederken susup süt dökmüş kediye dönüyor neden? ailesi öğrense çok hoş şeyler olacağını zannetmiyorum

cocuk asırı sağcı eminim aileside atatürke hakaret eden tiplerdendir
o zaman iş başa düştü dostum al yanına iki kişi bitir işi

okul vaktinde telefonu bırakmıs olmam gerekiyor ama buna değer, umarım okuldan atılır.
Tamamen okula bağlı özellikle eğer imam hatipte okuyorsan hiç video almakla uğraşma çünkü idare de aynı fikirde oluyor genellikle

Merhaba okulumda Atatürk'e ağıza alınmayacak hakaretler eden bir kişi var ve ne yapacagımı bilmiyorum. Sizce kayıda alıp resmi bir şekilde mi halletmeliyim yoksa essek sudan gelene kadar döveyim mi? Eğer dövecek olursam benimde dayak yeme ihtimalim var çünkü baya obez, bide 1 hafta uzaklaştırma alacağım. Sizce ne yapayım?
istediği kadar obez olsun çek tenhaya çenesine kulak arkasına sağlam bi geçir karşılık veremez zaten vermeye calısırsada 2 kostur kalp krizinden gebersin oe

HARBİ LA BU EŞŞEK İNGİLİZCE YORUM ATIYODU BİDE TÜRKSÜN İŞTE AQ BOŞ YAPMA DİYİNCE YORUMU ANLAYIP İNGİLİZCE CEVAP VERİYODU AKLPDSAOPLDKSAOPDKSAOKDSALDSA YABANCI TAKLİDİ YAPIYO EŞŞEK BAŞKA ÜLKEDE YAŞIYOR OLABİLİR AMA TÜRK BUNA RAGMEN BOYLE ESSEK ESSEK HAVALI FALAN SANIYODU KENDİNİ
bulup dövmek lazım....

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt