Atatürk'e Hakaret

Merhaba okulumda Atatürk'e ağıza alınmayacak hakaretler eden bir kişi var ve ne yapacagımı bilmiyorum. Sizce kayıda alıp resmi bir şekilde mi halletmeliyim yoksa essek sudan gelene kadar döveyim mi? Eğer dövecek olursam benimde dayak yeme ihtimalim var çünkü baya obez, bide 1 hafta uzaklaştırma alacağım. Sizce ne yapayım?
ağzını burnunu kır resmi bi şekilde çok bişey yapmazlar

Ciddi söylüyorum eğer bunu kayıt alırsan mutlaka Müdüre bunu gösterme çünkü zamanın da lisede bunu yaşamıştık arkadaşlar ile video kayıdı almıştık bir tane arkadaşı ATATÜRK'e hakaretler ettiği için bunu öğretmenlerden tut müdüre kadar gösterdik kanıtlı bir şekilde hiç bir bok yapmadılar uzaklaştırmadan başka, bence en doğrusu yetkili birilerine bunu atman olur ( Ve sakın kavgaya bulaşma haklı iken haksız duruma düşme )

Ciddi söylüyorum eğer bunu kayıt alırsan mutlaka Müdüre bunu gösterme çünkü zamanın da lisede bunu yaşamıştık arkadaşlar ile video kayıdı almıştık bir tane arkadaşı ATATÜRK'e hakaretler ettiği için bunu öğretmenlerden tut müdüre kadar gösterdik kanıtlı bir şekilde hiç bir bok yapmadılar uzaklaştırmadan başka, bence en doğrusu yetkili birilerine bunu atman olur ( Ve sakın kavgaya bulaşma haklı iken haksız duruma düşme )
suan aklımdaki sıralamada 1. sosyal medyada yaymaya calısmak 2. seninde dediğin gibi yetkili birine atmak 3. müdüre göstermek 4. eşşşşek sudan gelene kadar dövmek

Merhaba okulumda Atatürk'e ağıza alınmayacak hakaretler eden bir kişi var ve ne yapacagımı bilmiyorum. Sizce kayıda alıp resmi bir şekilde mi halletmeliyim yoksa essek sudan gelene kadar döveyim mi? Eğer dövecek olursam benimde dayak yeme ihtimalim var çünkü baya obez, bide 1 hafta uzaklaştırma alacağım. Sizce ne yapayım?
bunu kayıt a al ve ***** e git ceza yer eğer okul müdürüne gidersen bir kanundan dolayı sen ceza yersin baya kötü dava lık fln olursun o yüzden kayıt al ***** e git eğer döversende darp raporu alır gene sen ceza yersin

atatürk e hakaret in cezası var güzel bi para verir veya 2 ila 3 yıl arası hapis yer

tuzağa düşür çek videosunu sonrada döv müdürün bişey yapcağını sanmıyorum dövemem dersen 1 arkadaşınıda çağırsan olur ve okul vaktinde dövme mümkünse dışarıdayken
EDİT: Döv gitsin bosver dışarıda döv ama

suan aklımdaki sıralamada 1. sosyal medyada yaymaya calısmak 2. seninde dediğin gibi yetkili birine atmak 3. müdüre göstermek 4. eşşşşek sudan gelene kadar dövmek
aga o zaman dediğin gibi paylaş bunu mekan falanda ver başkaları dövsün. Müdür Atatürkçü değilse bir şey yapmaz. Müdürün tarafını öğren önce Atatürkçü ise video kaydı al müdüre göster.

***** e ulaştır güzel bi para girsin bakalım 1 daha edebilcekmi veya zafer partisine at :D

Dostum bak biz seni sağlam yoldan yönlendiriyoruz sen illa dövme derdindesin emin ol dövdükten sonra darp raporu verip yüklü bir ceza verirler sana hiç dövmeye girişme kavga etmek artık senin gibi birine göre değil yıl 2024 orta okul çağında değiliz, bu elindeki kanıt olursa yetkililere ilet mutlaka zaten onlar ilgilenir her türlü belki de çocuğun başka okula bile nakil ettirmesine yardımcı olursun bu kanıtla ama kavgaya girişme tabi ki, iyi forumlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt