GottDesWindes
Normal Üye
Discord bakabilir misiniz acabayemezsin fakat oyuna müdahale eden bir şey varsa hala bilgisayarında format at öyle maininde oynamaya başla garanti olsun
Discord bakabilir misiniz acabayemezsin fakat oyuna müdahale eden bir şey varsa hala bilgisayarında format at öyle maininde oynamaya başla garanti olsun
Bugunde Oyuna Gİriş Yapabildim Galiba Daha Banlanmam Teşekürller Root Eline SağlıkASUS A320M-R Anakartta denedim ve oyuna giriş yapabildim şuan oyundayım hatta normalde 10 dk da ban yiyordum yemedim yarın da yemezsem hiç yemem yarın tekrardan mesaj yazıcam
rica ederim iyi oyunlar dostumBugunde Oyuna Gİriş Yapabildim Galiba Daha Banlanmam Teşekürller Root Eline Sağlık
root tekrar sorucam ama ban yemem demi mainime girsemrica ederim iyi oyunlar dostum
şuanlık en iyi yöntemlerden birisi buÇalışan tek yöntem bu herhalde, teşekkürler.
edit : bu yöntemden önce format atıp biosunuzu güncellerseniz benim gibi hata almazsınız. 15 el attım ban yemedim şuanyapılanların aynısını yaptım ana kartım aynı anakart serialnumber değişti fakat oyuna girdikten sonra ban yemeye devam ettim. bir şey değişmiyor bi yöntemi varsa yardımcı olun lütfen.