ArbitSoftware CS2 External Crâcked By LOLSHAN (Paste)

Ulan s*kik hadi bunu fixledin. LOLSHAN gibi bir adamın yeni sürümünü tekrardan kırması kaç dakikasını alır? Hadi fixledin LOLSHAN gibi bir adamın o fixlemeni sağlayan yeri fixlemesi kaç dakikasını alır? Ya şöyle özgüvenli özgüvenli konuşuyorsunuz ya deliriyorum aq xD Sen kimsin oğlum etin ne budun ne? LOLSHAN gibi bir adam hileni kırdı diye mutlu olman gerek ders çıkartman gerek hala deli s*kmiş gibi "FÖXLÖDÖM KOLLONOMOZSONOZ" yazıyorsun aciz ibne xd Diz çök özür dile de diğer sürümlerini kırıp atmasın buraya it :D
benim hilemi crackledi diye özür niye diliyim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
benim hilemi crackledi diye özür niye diliyim
Türkçen yok mu senin özür dile mi yazdım ben sana? Adam ürününü kırdıysa ukalalık yapacağına adam gibi tebrik edip gidip kendini geliştirmeyi dene. Ulan hiçbir şey bilmiyorsan bari ukalalık yapma da adam sana uyuz olup bir daha kırmasın ürününü it :D Birazcık aklınızı kullanın bu adamın bu forumda olması bile senin gibi pasterlara nimet. Azıcık adam olun da "FİXLEDİM GARDAŞIM LOLSHANA KAFA TUTTUM SÜPERİM" kafasına girmeyin. Yazık size valla :D

Türkçen yok mu senin özür dile mi yazdım ben sana? Adam ürününü kırdıysa ukalalık yapacağına adam gibi tebrik edip gidip kendini geliştirmeyi dene. Ulan hiçbir şey bilmiyorsan bari ukalalık yapma da adam sana uyuz olup bir daha kırmasın ürününü it :D Birazcık aklınızı kullanın bu adamın bu forumda olması bile senin gibi pasterlara nimet. Azıcık adam olun da "FİXLEDİM GARDAŞIM LOLSHANA KAFA TUTTUM SÜPERİM" kafasına girmeyin. Yazık size valla :D
1. dostum ukalalık yapmıyorum 2. ben paster değilim tamamen kendim kodluyorum kodlama yazılımım arbit studio 2031 tamamen kendim geliştirdim yani bana öyle şeyler demessen sevinirim bozuşuruz yoksa 3. benim programımı kimse kıramaz böyle programın fişini çekerim birdahada kıramaz hadi bakiyim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
3. benim programımı kimse kıramaz böyle programın fişini çekerim birdahada kıramaz hadi bakiyim
asd:QWEaS:DD:SFHasfjkadsşs:WEQ.ADS.wqe:Ads: öyle miymiş ya

qweasd.qwe:Asd.wqe.ed:ea:DASIQWE:asD:wqeASD:QWEr:hyeQRWOASFKEQW:asd

1. dostum ukalalık yapmıyorum 2. ben paster değilim tamamen kendim kodluyorum kodlama yazılımım arbit studio 2031 tamamen kendim geliştirdim yani bana öyle şeyler demessen sevinirim bozuşuruz yoksa 3. benim programımı kimse kıramaz böyle programın fişini çekerim birdahada kıramaz hadi bakiyim
arkadaş kendini komik zannediyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt