N0NE
Efsane Üye
- İletişim
yedek parça konusunda yeterli oluyor mutvs gibi bir markayı şiddetle öneririm kuryelikte yaptım jupiter ile 12km yaptım sorun yaşatmadı cidden iyi yapıyorlar
yedek parça konusunda yeterli oluyor mutvs gibi bir markayı şiddetle öneririm kuryelikte yaptım jupiter ile 12km yaptım sorun yaşatmadı cidden iyi yapıyorlar
cg al sürmesi keyifli1 sene sonra A2 alacağım onun için şimdilik 125cc motor bakınıom scooter dışında. 70-80 bandında driftl düşündüm ama herkes ayrı konuşmuş sizce ne alayım
10 numara parça konusunda yani benim şehrimde 10 numara burada öyleyse tüm heryerde öyledir diye düşünüyorum kaza yapmıştım 6 ay önce ön maşa far granaj falan komple çöp olmuştu parça siparişi verdik 3 gün sonra aradılar parçan geldi gel al diye çok hızlı gelmişti bende şaşırmıştımyedek parça konusunda yeterli oluyor mu
Drift L Alma Pişman olursun git cg al daha iyi - şuanlık benelli 125s alabilirsin veya pulsar ns 1251 sene sonra A2 alacağım onun için şimdilik 125cc motor bakınıom scooter dışında. 70-80 bandında driftl düşündüm ama herkes ayrı konuşmuş sizce ne alayım
cano a1 alıcaksan mt 25 sürer isen yine hep tedirgin olucaksın ***** korkusuyla bu bir ikincisi yine a1 ehliyet ile 250 cc kullanıp çevirmeye girersen 4k ceza yersin gerek yok bence bu kadar aksiyona geçici olarak 125cc al seneye yükseltirsin hem ilk motorunsa 250cc fazla gelir 125 ile alışAgalar direk düz mantık ılgat kasa mt25 alcam