70-80k motor

1 sene sonra A2 alacağım onun için şimdilik 125cc motor bakınıom scooter dışında. 70-80 bandında driftl düşündüm ama herkes ayrı konuşmuş sizce ne alayım
hocam 125cc olarak benelli 125s alabilirsin ön arka disk ama parça sıkıntısı var tvs 125 alabilirsin parça sıkıntısı benelliye göre kısmen daha az ama arka fren kapmana driftl önermiyorum bile sakın bulaşma 2. el temiz ns 125 bulabilirsen en iyisi o olur eğer kafana yatıcaksa bu söylediğim motorlara taş çıkarıcak motorda activa s'dir torklu güçlü seni yarı yolda bırakmayacak cidden dayanıklı bir scooter ama illa vitesli alıcam diyorsan driftl dışında söylediklerimi alabilirsin.

hocam 125cc olarak benelli 125s alabilirsin ön arka disk ama parça sıkıntısı var tvs 125 alabilirsin parça sıkıntısı benelliye göre kısmen daha az ama arka fren kapmana driftl önermiyorum bile sakın bulaşma 2. el temiz ns 125 bulabilirsen en iyisi o olur eğer kafana yatıcaksa bu söylediğim motorlara taş çıkarıcak motorda activa s'dir torklu güçlü seni yarı yolda bırakmayacak cidden dayanıklı bir scooter ama illa vitesli alıcam diyorsan driftl dışında söylediklerimi alabilirsin.
Söylediklerinin hepsini araştırdım 125s alcaktım sonra vazgeçtim 1 sene kaldı diyip mt25 e karar verdim

Bütçende alabileceğin f/p tvs raider 125. Bana kalırsa sabrın varsa her hangi 250'lik motor için bekle uzun süre kullanacaksan.

bence piyasası hızlı olan bir motor al zaten 1 yıl sonra a2 alıcakmışsın satıp üstüne koyar 200lük alırsın

Söylediklerinin hepsini araştırdım 125s alcaktım sonra vazgeçtim 1 sene kaldı diyip mt25 e karar verdim
hadi bakalım hayırlısı olsun ya tavsiye vermek bana düşmez ama bence hemen mt25 ile başlama a1 ehliyetin varsa 125cc kullanır satar üzerine para koyup alırsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt