70-80k motor

tvs raider al knk 140 kesici eco mod artı performans modu bulunmakta çok azda yakıyor ayağını yerden keser

75 80klık motor çok estetik durmaz cg al daha iyi :d yada paranı biriktir biraz daha

1 sene sonra A2 alacağım onun için şimdilik 125cc motor bakınıom scooter dışında. 70-80 bandında driftl düşündüm ama herkes ayrı konuşmuş sizce ne alayım
CG ❤❤❤❤❤❤❤❤

dayıcım 4 senelik cbr125'imi geçen sene sattım kaza geçirdiğimden dolayı, sana önerebileceğim en iyi motor honda cbr 125rdır, yıllarca kullandım, yeri geldi hor kullandım yeri geldi titizlikle kullandım ama senelerce kullandım, grenaj değişiminden yağ değişiminden başka bişey yaptırmadım motora, cbr125r al gerçekten üzmez seni ve çok zevkli motor sürmesi sana önerimdir, piyasası şuanda ne kadar oldu bilmiyorum lakin 100k 120k ise bile biraz daha zorla bütçeyi al o motoru

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
1 sene sonra A2 alacağım onun için şimdilik 125cc motor bakınıom scooter dışında. 70-80 bandında driftl düşündüm ama herkes ayrı konuşmuş sizce ne alayım
Kanka selam bir motorcu olarak sana güzel motorları listesini çekiyorum değerlendirmek sana kalmış.

A2 yeni aldığın zaman rahatlıkla sürebilmen adına.
Bajaj NS 200
Bajaj RS 200

Bajaj serisi kronik sorunlardan dolayı elde tutulması gereken bir seridir.

Kronik çok uğraşsam bile sorun yok güzel dursun hafifde hızlı olsun diyorsan ise.

NK 250

Azıcık bandını 130-160 yaparsan ise %100 şekilde DUKE 250 almalısın.

dayıcım 4 senelik cbr125'imi geçen sene sattım kaza geçirdiğimden dolayı, sana önerebileceğim en iyi motor honda cbr 125rdır, yıllarca kullandım, yeri geldi hor kullandım yeri geldi titizlikle kullandım ama senelerce kullandım, grenaj değişiminden yağ değişiminden başka bişey yaptırmadım motora, cbr125r al gerçekten üzmez seni ve çok zevkli motor sürmesi sana önerimdir, piyasası şuanda ne kadar oldu bilmiyorum lakin 100k 120k ise bile biraz daha zorla bütçeyi al o motoru
baktım fiyatlarına 90kya falan temiz motorrlar var hocam, drift l'yi felan boş ver çöp motorlar, honda al

baktım fiyatlarına 90kya falan temiz motorrlar var hocam, drift l'yi felan boş ver çöp motorlar, honda al
nıye bu kadar abarttım bılmıyorum da hondadan vazgecme hocam en temız markadır, a2 alınca da 250rr felan düşünebilirsin mt25 de olabilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt