70-80k motor

hadi bakalım hayırlısı olsun ya tavsiye vermek bana düşmez ama bence hemen mt25 ile başlama a1 ehliyetin varsa 125cc kullanır satar üzerine para koyup alırsın
başlangıç değil benım 2 senedir r25-mt25 ile fln geziodm ama sattım bidaha alcam mt ayrı zevkli olduğu için onu alcam 1 sene bekler a2 alıp trafikte gezerim almadan kaçak kullanırım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
KTMS 125 duke ya da kt 990 alabilirsin

kanka cross olarak Küba Race 125 var dış görünüş olarak güzel motor bloğunu biraz araştırsan iyi olur bazılarında ateşleme sıkıntısı oluyormuş ama 0’ı 65 k falan

Kanka bir de bende ns125 var 15k km de tık deme di hic bir sorun çıkarmadı ikinci elde belki 80k ya falan bulabilirsin bi bak derim

Merhaba Konunu Yeni Gördüm Şuanda tvs raider 125 kullanıyorum drifte bin basar ve diğer motorlarda dahil vites göstergesi dışında bir sorun yaşamadım 4k km deyim daha sadece vites göstergesi nadiren yanlış gösterebiliyor düzenli bakımlarını yaptım motorun top speed 118 gördüm dişli vs oynarsan rahat 130 görürsün motoru baya zorladım top speed denemesi yaptım çok şükür bi yanlışını görmedim şiddetle tavsiye ederim

Merhaba Konunu Yeni Gördüm Şuanda tvs raider 125 kullanıyorum drifte bin basar ve diğer motorlarda dahil vites göstergesi dışında bir sorun yaşamadım 4k km deyim daha sadece vites göstergesi nadiren yanlış gösterebiliyor düzenli bakımlarını yaptım motorun top speed 118 gördüm dişli vs oynarsan rahat 130 görürsün motoru baya zorladım top speed denemesi yaptım çok şükür bi yanlışını görmedim şiddetle tavsiye ederim
arora almak raidere göre daha mantıklı olur

mt25 var 3 yıldır kullanıyorum hiç kullanmaktan sıkılmadım
Küçük motorla kolay sıkılmazsın zaten, yaşın ilerleyip yüksek cc'lere geçtikten sonra sıkılmaya başlıyorsun. Küçük motorun varken hep ilerisini hedeflediğin için sıkılmıyorsun.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt