Çözüldü 66

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrowLey90

Platinum Üye
Beyler sigarayı azaltmak yada bırakmak için elektronik sigara almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı deneyimleyen vs varsa bilgi verebilirmi önerdiğiniz makina vs?

Sigara bırakma bantları denedin mi şimdi geldi aklıma nikotin bantları fln ya da başvuru yaptın mı bırakma derneklerine

Elektronik sigara alırsan, sigarayı bırakırsın belki ama bu seferde elektronik içmeye başlarsın
sana tavsiyem gidip tek kullanımlık 10 binlik puff alman 1 ay kadar götürüyor 1 ay içinde hiç sigara içmeden sadece onu içersen bittiğinde atarsın daha da sigara almazsın. En azından ben öyle yaptım

arkadaşlar fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim elktronik sigara yerine bırakma yollarını arayacağım

bakimi yapildigi surece bi zarari yok sigaradan daha iyidir hem tatta alirsin les gibi kokmasssin ayrica sigarayida unuttturur ama sunu bil ucuz sakin alma

Elektronik sigara, normal sigaralara kıyasla daha az zararlı olduğu düşünülen bir üründür. Ancak, yine de sağlık riskleri taşıdığı ve nikotin içerdiği unutulmamalıdır. Ayrıca, elektronik sigara, tütün ürünlerine bağımlılığı azaltmaya yardımcı olsa da, tamamen bırakmaya yardımcı olmayabilir.

Eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız, elektronik sigara yardımcı olabilir, ancak en önemli şey istekli olmanız ve sabırlı olmanızdır. Ayrıca, bir sağlık uzmanı ile konuşarak daha fazla bilgi ve öneri alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt