reis ciddi söylüyorum elfbar diye bişey var onu al sigarayı kessin bırakıcanBeyler sigarayı azaltmak yada bırakmak için elektronik sigara almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı deneyimleyen vs varsa bilgi verebilirmi önerdiğiniz makina vs?
eğer gidip dl atomizer kullanırsan sigarayı bırakazsın veya azaltamazsın, ama mtl atomizer kullanıp telini,pamuğunu kendin sarıp 9mg nikotinli likitler kullanırsan sigarayı %90 simüle ediyor ve evet ben 1 yıl sigarayı bıraktım bunu kullanarak sıfırdan başlayan biri bol bol video izleyip forum okumalı e-sigara hakkında eğer gerçekten sigarayı bırakmak istiyosa ama ben sana kısaca açıklayayım giriş seviyesi olarakBeyler sigarayı azaltmak yada bırakmak için elektronik sigara almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı deneyimleyen vs varsa bilgi verebilirmi önerdiğiniz makina vs?
Hic almayin daha iyid
böyle bir genelleme olmaz 100 tlyede elektronik sigara var 2000 tlyede 100lük alırsan tabikide patlar smok nord 5 al alıcaksan 1300 civarıydı en son site smok.tr olması lazım
devri bitti reis nord 5 1300 tl alınır her türlü daha iyi 2den
3 aydır agzıma sigara sürmüyorum elektro sayesindeNormal sigara kullanıyor musun yoksa sadece bunu?
nord 2 en son 1.1kydı nord 5 te kronik sorun varmış belli bir süreden sonra pini yanıp çöp oluyomuş diye duydumd
böyle bir genelleme olmaz 100 tlyede elektronik sigara var 2000 tlyede 100lük alırsan tabikide patlar smok nord 5 al alıcaksan 1300 civarıydı en son site smok.tr olması lazım
devri bitti reis nord 5 1300 tl alınır her türlü daha iyi 2den
Direkt birak ne ugrasiyonBeyler sigarayı azaltmak yada bırakmak için elektronik sigara almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı deneyimleyen vs varsa bilgi verebilirmi önerdiğiniz makina vs?
mal mısın ona 400 500 verceğine 600 liraya smoke nord alıp ucuza nikotinsiz likitle takılırsın yarak kürek tavsiyeler vermeyi bırakınBırakmak istiyorsan 5 ya da 10k lik puff dedikleri var aromalı öneririm vozol alabilirisn