ALISAORHON
Gold Üye
Hayir hayir..hatta dev. ardi uzunca eksikliklerini soyledim.En azindan saygililar yok bizden olamaz filan gibi cumleler kullanmadilar.Moonda yemişsindir diye geçiştirmişlerdir
Hayir hayir..hatta dev. ardi uzunca eksikliklerini soyledim.En azindan saygililar yok bizden olamaz filan gibi cumleler kullanmadilar.Moonda yemişsindir diye geçiştirmişlerdir
Moon ban dalgasına yakalanmıştı ondan kaynaklı olabilir.
moon ne alaka..spoof attim cyborg kullandimMoon ban dalgasına yakalanmıştı ondan kaynaklı olabilir.
tamam kanka "spoof" atmışsınmoon ne alaka..spoof attim cyborg kullandim
Demin yaptiğim yorumu guncellemek istuyorum az once cyborgdan ban yedim.Dedigim gibi zaten software olmasi colorbot degilde aimbot gibi hizli yapiyor..Ondan dolayi maalesef..yani ayarlarla alakli degil en dusuk ayarda bile zaten enteresan kitlenmesi vardi..dedigim gibi hardware degil bu..yani ben kendi deneyimimi yqzdim cyborg da elendi
ee yani?
Hocam çoğu kişi ben kullandım 2-3 aydır diyor bu tabi sizin de elinizde siz belli etiyseniz ban yemişsinizdir adamların bi suçu yok. tek ban yiyen müşterisi sizsiniz sanırım ticket filan oluşturdunuz mu ?ee yani?
yoo çoğu insan ban yiyor, diğer arkadaş haklı. cyborgdan gelip bizden satın alan da baya insan vardı. ban yemeye de devam edeceklerdir. ben şahsen cyborgun güvenilir olduğunu düşünmüyorum. kimse yanlış anlamasın.Hocam çoğu kişi ben kullandım 2-3 aydır diyor bu tabi sizin de elinizde siz belli etiyseniz ban yemişsinizdir adamların bi suçu yok. tek ban yiyen müşterisi sizsiniz sanırım ticket filan oluşturdunuz mu ?
Cyborg müşterilerini mağdur eden liseli ergen bulaşmaŞuan aklımda cyborg var onu alıcam büyük ihtimal.
Başdan ona bulaşmayacaktınız o kadar dedik asla kabul etmezler müşteri mağduriyetine devamDemin yaptiğim yorumu guncellemek istuyorum az once cyborgdan ban yedim.Dedigim gibi zaten software olmasi colorbot degilde aimbot gibi hizli yapiyor..Ondan dolayi maalesef..yani ayarlarla alakli degil en dusuk ayarda bile zaten enteresan kitlenmesi vardi..dedigim gibi hardware degil bu..yani ben kendi deneyimimi yqzdim cyborg da elendi
Hocam sizin müşterileniz de bir çok kişi ban yemiş ve hileniz sürekli crackleniyor ?yoo çoğu insan ban yiyor, diğer arkadaş haklı. cyborgdan gelip bizden satın alan da baya insan vardı. ban yemeye de devam edeceklerdir. ben şahsen cyborgun güvenilir olduğunu düşünmüyorum. kimse yanlış anlamasın.
taraf tutarak eleştireceğinize objektif bakın hocam o zaman benim müşterilerimden ban yiyen insanları listeleyin bana o kadar haberiniz varsa olaylardan yeni yapacağım güncellemeyi de cracklemeyi deneyebilir isteyen herkesHocam sizin müşterileniz de bir çok kişi ban yemiş ve hileniz sürekli crackleniyor ?
Kararsız kaldım