Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş düz sc4mmer güvenmeyin ucdeki free hileyi satmaya çalışan bir maymun bountynin free spooferini satiyor 😄😄

Hiç para yatırılmamış boş hesabı 0 liraya açsana kanka? sc4mmer değil isen madem. Görelim hünerlerini? Kendini kanıtlamak için yapacaksın bunu yoksa açılmasını istediğim bir hesap değil olsa da olur olmasa da olur 😂

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Programa dökmekle ne alakası var dostum her method' program olucak diye bir şart yok ek olarak valorant'ta ban kaldırmanın direk olarak methodu kimsede yok free olmayı geç l3g bile inanmıyo böyle birşey olabileceğine ama eğer görürse konumu onaydan geçmek istiyorum. @L3G

ban yiyen ben değilim bu
image.png
Bu konuya onay vericek modun aklından şüphe ederim dostum çok saçma riota mail atmakta parayla olmuş ksksks

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Oyun hilesi katagorisinede açamazsın be en kötü bundan dolayı banlanmalısın züğürt git konu açamyı öğren

Valla cg tarihinde methot spoofer gördikte riota mail atmak için para alanı ilkdefa görüyoruz napaılım 😂
Public etmek istemiyorum ama insanların başkalarının bulduğu methodlarla saçma sapan bu gibi yıkık heriflere para kaptırmasını istemiyorum. Zorlarsa CG'de paylaşırım 2 3 güne fix yer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt