Bu konuya onay vericek modun aklından şüphe ederim dostum çok saçma riota mail atmakta parayla olmuş ksksksPrograma dökmekle ne alakası var dostum her method' program olucak diye bir şart yok ek olarak valorant'ta ban kaldırmanın direk olarak methodu kimsede yok free olmayı geç l3g bile inanmıyo böyle birşey olabileceğine ama eğer görürse konumu onaydan geçmek istiyorum. @L3G
ban yiyen ben değilim bu
satış konusu niye tartışma konusuna dönmüş mkBu konuya onay vericek modun aklından şüphe ederim dostum çok saçma riota mail atmakta parayla olmuş ksksks
Valla cg tarihinde methot spoofer gördikte riota mail atmak için para alanı ilkdefa görüyoruz napaılımsatış konusu niye tartışma konusuna dönmüş mk
sc4mmer olduğu bariz belli zaten
Public etmek istemiyorum ama insanların başkalarının bulduğu methodlarla saçma sapan bu gibi yıkık heriflere para kaptırmasını istemiyorum. Zorlarsa CG'de paylaşırım 2 3 güne fix yer.Valla cg tarihinde methot spoofer gördikte riota mail atmak için para alanı ilkdefa görüyoruz napaılım
Satıyor musun ?Methodumu public yapmamı istemiyorsan konuşmamanı tavsiye ederim. Method bana aittir.