Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Public etmek istemiyorum ama insanların başkalarının bulduğu methodlarla saçma sapan bu gibi yıkık heriflere para kaptırmasını istemiyorum. Zorlarsa CG'de paylaşırım 2 3 güne fix yer.
Hocam tüm hesaplar bir veri tabanına bağlı değil mi oyun açılırken bu veri tabanı üzerinden access control yaparak oyunu açmıyor mu siz bunu nasıl değiştiriyorsunuz?

:cool:

Valorant hileden banlanan hesapların banını kaldırıyorum.

Yöntemimiz sadece hesabın ilk sahibi olan kişilerde çalışmakta.

İlk hesabın banını kaldırıyorum ondan sonra ödeme alıyorum.

Fiyatlandırma:

Fiyat olarak kimsede olmayan bir method için en uygununu böyle gördük.

Birde burdan l3g abim sana saygılar. geçen bir arkadaşımı banlamışsın aklı selim bir insanın böyle bir konu açamicani böyle bir şeyin mümkün olmicanı falan söylemişsin mümkün abi eğer inanmıyorsan bizzat onayımı sen alabilirsin. öpüyorum saygılar.

he bide konu için websitesi lazımmış buyrun.

benim dolandırıcım var saol kardeşim :D:D

Bu arada şaka gibi ama methodu bende buldum neden böyle saçma bir olayı parayla yaparsın ki? Yemin ederim şuan free olarak paylaşmak geldi içimden 😂 Fix yesin zaten oyuna para falan yatırdığım yok ona güvenip ban açabileceğine inanan insanlar yalan olur 😂

Bu arada şaka gibi ama methodu bende buldum neden böyle saçma bir olayı parayla yaparsın ki? Yemin ederim şuan free olarak paylaşmak geldi içimden 😂 Fix yesin zaten oyuna para falan yatırdığım yok ona güvenip ban açabileceğine inanan insanlar yalan olur 😂
ticket açıyo sorulara cevap veriyo sadece :D

:cool:

Valorant hileden banlanan hesapların banını kaldırıyorum.

Yöntemimiz sadece hesabın ilk sahibi olan kişilerde çalışmakta.

İlk hesabın banını kaldırıyorum ondan sonra ödeme alıyorum.

Fiyatlandırma:

Fiyat olarak kimsede olmayan bir method için en uygununu böyle gördük.

Birde burdan l3g abim sana saygılar. geçen bir arkadaşımı banlamışsın aklı selim bir insanın böyle bir konu açamicani böyle bir şeyin mümkün olmicanı falan söylemişsin mümkün abi eğer inanmıyorsan bizzat onayımı sen alabilirsin. öpüyorum saygılar.

he bide konu için websitesi lazımmış buyrun.

Bide ucube gibi site açmış AHSJAKDKWLDKKWSJ ben ticketta sorulara cevap vermeye gidiyorum gelen gelsin

Forumda method satmak yasaktır.
#lock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt