Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseye detect hile satmadık, sattığımızda tamamen ud durumdaydı ve ban yiyen kimse yoktu, seninde bundan haberin vardı. Hatta seste hileniz çok iyi harbi banlatmıyor falan diye konuşuyordun. Çoğu aimbot sağlayıcısından banwave haberleri almaya devam ediyoruz ve bu demek oluyor ki bu sorun sadece bizde yaşanmıyor.

En azından hesap banı kaldırıyoruz diyerek insanları dolandırmıyoruz :brainfree:
dostum hesap banını kaldırıp kaldıramadığıma sen değil moderatör'ler karar vericek.
hem d0landırıcı olduğum kanaatine doğrudan varamazsın elinde kanıt birşey olması lazım tekrardan söylüyorum 17k'lık hesabın ban yedi diye banını ücretsiz birşekilde kaldırmadım diye kendin aldın reseller'lığımı.
image.png

ortağı.

dostum hesap banını kaldırıp kaldıramadığıma sen değil moderatör'ler karar vericek.
hem d0landırıcı olduğum kanaatine doğrudan varamazsın elinde kanıt birşey olması lazım tekrardan söylüyorum 17k'lık hesabın ban yedi diye banını ücretsiz birşekilde kaldırmadım diye kendin aldın reseller'lığımı.
image.png

ortağı.
Sen bize benim ban kaldırma methodumu satın pay vereyim dedin bende sana kanıtlaman için hesap verdim fakat gelip para istedin ve atarlanmaya devam ettiğin için resellerlikten atıldın

Neden tartışıyorsunuz ki biraz bekleyin arkadaş ya ban yiyecek ya da ağzınız açık bakacaksınız boş yorum kasıyonuz xd

Sen bize benim ban kaldırma methodumu satın pay vereyim dedin bende sana kanıtlaman için hesap verdim fakat gelip para istedin ve atarlanmaya devam ettiğin için resellerlikten atıldın
ya dostum aklı selim bir insan 17k yatırılmış bir hesabı neden ücretsiz açsınki neden mesela 1k yatırılmış değilde 17k yatırılmış. ek olarak hesap size ait bile değil rastgele bir customer'ınızın ben kendimi kanıtlamak için 17k'lık hesabın banını açmam abi. durduk yere 4.250lira zarara niye girim : /
Neden tartışıyorsunuz ki biraz bekleyin arkadaş ya ban yiyecek ya da ağzınız açık bakacaksınız boş yorum kasıyonuz xd
:businessman: kral mq
Ban yer muhtemelen böyle bir şeyin satışı yasak
hayır deil. ne alaka olum sitede illegl olan herşey var bi bunamı takılcak adamlar ahaha :)

ya dostum aklı selim bir insan 17k yatırılmış bir hesabı neden ücretsiz açsınki neden mesela 1k yatırılmış değilde 17k yatırılmış. ek olarak hesap size ait bile değil rastgele bir customer'ınızın ben kendimi kanıtlamak için 17k'lık hesabın banını açmam abi. durduk yere 4.250lira zarara niye girim : /

:businessman: kral mq

hayır deil. ne alaka olum sitede illegl olan herşey var bi bunamı takılcak adamlar ahaha :)
Olum kişilik bozukluluğun mu var ilk başta kendin dedin birinizin banını kaldırayım diye, hesabın fiyatını görünce de gözünü para bürüdü bi anda.

100 Tlye dt aimbot satıyosun gelmişsin bizim işimize laf atıyorsun.
Duyurulara bi baktım 50 tl acil ilk yazana aimbot diye mesajı gördüm komik açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt