Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cheatglobal'den ban yiyen hesaplarınızı açıyoruz!
bak dalgana onayı alınca geçersin taş*ğını bakalım : = )
Olum kişilik bozukluluğun mu var ilk başta kendin dedin birinizin banını kaldırayım diye, hesabın fiyatını görünce de gözünü para bürüdü bi anda.

100 Tlye dt aimbot satıyosun gelmişsin bizim işimize laf atıyorsun.
Duyurulara bi baktım 50 tl acil ilk yazana aimbot diye mesajı gördüm komik açıkçası.
o duyuruyu benim atmadığımı biliyosun : /

bak dalgana onayı alınca geçersin taş*ğını bakalım : = )

o duyuruyu benim atmadığımı biliyosun : /
Oğlum onayı alsan nolur herkes senin ne olduğunu öğrenicek sonunda, kendin diyordun bana hiç bir kodlama bilgim yok vesaire diye :D

Ayrıca sonrasında 100₺ diye güncellediğini gördüm :D

Cheatglobal'den ban yiyen hesaplarınızı açıyoruz!

Oğlum onayı alsan nolur herkes senin ne olduğunu öğrenicek sonunda, kendin diyordun bana hiç bir kodlama bilgim yok vesaire diye :D

Bir de anlamadigim şu. Hic para yatirilmamis hesap ama immoya kadar cikmis bir main hesabi acmayacak misin istek gelirse

ahh kanka kodlama bilmememle ban kaldırma yönteminin ne alakası var.
senin şuanda yaptığın böyle birşey'in gerçek olduğunu bilip sırf artık resseller'ın değilim diye benle uğraşıp zevk alman.
Bir de anlamadigim şu. Hic para yatirilmamis hesap ama immoya kadar cikmis bir main hesabi acmayacak misin istek gelirse
açarız tabikide ya rank olarak fiyat belirlemedik radiant'ta olsa sabit fiyat 100 tl önemli olan içindeki skinler.

ahh kanka kodlama bilmememle ban kaldırma yönteminin ne alakası var.
senin şuanda yaptığın böyle birşey'in gerçek olduğunu bilip sırf artık resseller'ın değilim diye benle uğraşıp zevk alman.
Yaptığın şeyin gerçek olup olmadığını nerden bilicem olm gösterdin mi sanki ahahah

Elimde bir sürü skinsiz banlı main hesap var onay için istenirse ücretsiz verebilirim.

Yaptığın şeyin gerçek olup olmadığını nerden bilicem olm gösterdin mi sanki ahahah
varsa hesabın kaldıralım kardeşim sürekli olarak söyledim size ilk olarak ödeme almıyorum banı açıyorum ondan sonra ödeme alıyorum.
Elimde bir sürü skinsiz banlı main hesap var onay için istenirse ücretsiz verebilirim.
evet lazım olabilir discord alabilirmiyim.

ya baba kusura bakmada konuyu baltalama aq özelden halledin meselenizi burda satış yapıyor adam 1 kere yazarsın güvenilir mi değil fılan yaz geç ne uzatıyorsun hala ya

ya baba kusura bakmada konuyu baltalama aq özelden halledin meselenizi burda satış yapıyor adam 1 kere yazarsın güvenilir mi değil fılan yaz geç ne uzatıyorsun hala ya
Sen ne anlatıyon kardeşim burdaki mevzu satış ya da baltalama değil bana gelip hilen dt milleti dolandırıyorsun diye laf atıyor. Sen nesin arkadaşın koruma bekçisi falan mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt