140journos tarafından "panel" isimli video hakkında düşünceleriniz

hile sitesinde devletin boktan açıklarını anlatan bi videoyu mu tartışıyorsunuz gerçekten 😃.
gidin ekşisözlükte falan açın bu konuyu ve bide kimse sütten çıkmış ak kaşık değil şu konuya yazanların yarısı panel kullanmıştır😃

Kuruculuk yaptığın forumlarda kullandığın ismi söyleyebilir misin çünkü bu işi yapıp ve tutuklanan adamlar 27-35 yaş arası değişiyor emin ol şuan da valo hilesi satan bi adamdan 6-7 sene önce emir alıcak tipte insanlar değil , siberağ-1 operasyonundan başlayıp 6-7 aylık süreç boyunca tutuklanan insanların hangi suçlardan içeriye alındığını bilseydin 30+ sene gibi kolpa rakamlarla bana gelip konuşmazdın. 🤡
sanalda küçük yada ortalama bir başarısı olan herkes tabiri caizse sanalda kendini allah yada peygamber ilan ediyor bu tarife birazda türklük serpiştirince herşeyi bildiğini her ortamda bulunduğunu ve o konu hakkında herbilgiye sahip olduğunu söyleyen insanlar ortaya çıkıyor . sorun şu ki aslında bu tarz insanlar genelde kendini böyle açığa vermez boşuna laf dalaşına girme bence böyle durumlarda "he sensin" , "tamam kardeşim büyüksün" , "çok bilgili adam vesselam " gibi cümlelerle baştan savabilirsin . emin ol bu benim bulduğum yada keşfettiğim en iyi çözüm .

hile sitesinde devletin boktan açıklarını anlatan bi videoyu mu tartışıyorsunuz gerçekten 😃.
gidin ekşisözlükte falan açın bu konuyu ve bide kimse sütten çıkmış ak kaşık değil şu konuya yazanların yarısı panel kullanmıştır😃
doru söze ne hacet

sanalda küçük yada ortalama bir başarısı olan herkes tabiri caizse sanalda kendini allah yada peygamber ilan ediyor bu tarife birazda türklük serpiştirince herşeyi bildiğini her ortamda bulunduğunu ve o konu hakkında herbilgiye sahip olduğunu söyleyen insanlar ortaya çıkıyor . sorun şu ki aslında bu tarz insanlar genelde kendini böyle açığa vermez boşuna laf dalaşına girme bence böyle durumlarda "he sensin" , "tamam kardeşim büyüksün" , "çok bilgili adam vesselam " gibi cümlelerle baştan savabilirsin . emin ol bu benim bulduğum yada keşfettiğim en iyi çözüm .
Haklısın aslında yani bu işle ilgili yorum yapıyor bilgisi olsa haklı dicem , bu tür işleri başlatan kişiler değil discord , hesap bile açmamış türden yaşlı dayılar sadece parasına bakıyor , çoluk çocukta bunlara asosyal diyip sanki o adamla tek kelam etmişte hayat hikayesini biliyor gibi konuşması komiğime gitti

onu yaptım ben bunu yaptım ben, aynen abicim sensin, şu anda valorant hilesi satıyorsun ama kuruluşlarında vardın ;D
2015'den beri hile marketindeyim. Bunun yanında 2019 yılına kadar illegal forumlarda yer aldım. 28 yaşındayım. Evet valorant hilesi satıyorum ve bunu senin sandığın gibi küçük çaplı yapmıyorum. Ortalama işletmesi olan kişiler kadar gelir sağlıyorum yani bu benim için gerçek bir iş. Küçümsediğin şeyler hayalgücüne fazla geliyor sadece.
Kuruculuk yaptığın forumlarda kullandığın ismi söyleyebilir misin çünkü bu işi yapıp ve tutuklanan adamlar 27-35 yaş arası değişiyor emin ol şuan da valo hilesi satan bi adamdan 6-7 sene önce emir alıcak tipte insanlar değil , siberağ-1 operasyonundan başlayıp 6-7 aylık süreç boyunca tutuklanan insanların hangi suçlardan içeriye alındığını bilseydin 30+ sene gibi kolpa rakamlarla bana gelip konuşmazdın. 🤡
R3V3NG3 nicki ile uzun yıllar piyasada bulundum. Ne kadar bunlarla övünmesem ve utansamda carding ve data olaylarının çoğunda vardım. Tutuklandığını belirttiğim insanlar veri paylaşımdan tutuklanmadı cardingden tutuklandı. DT kuruluşunda vardım ardından admin olarak görev yaptım ve bu işlerin tamamından ayrıldım. Karşınsa sandığın gibi küçük bir çocuk yok. Hala bu olayları savunuyorsun aciz bir şekilde. Seninle daha fazla tartışmayı kendime hakaret olarak sayıyorum ve konudan çekiliyorum. Birgün vasıf sahibi olursan tekrar konuşuruz belki.

açığa bak ya f12den adamlar kaç milyon data çekmişler
her devlet sitesinde sigort acenta vb sitelerde hep aynı açıklar dolaşıyor :D bazıları koruma amaclı sha256 ile enc atıyordu api payloadlarına fakat onlarda bir işe yaramıyordu
basit aol açığı bile milletin vesikasını değiştirebiliyor herşeyi yaptırıyordu bu devlet yöneticileri eski kafadan olduğu için bir koruma falan eklemeleri çok uzun sürdü şuan akitf olarak vodafone nin bir sql açığı bile var tc üzerinden adamın tüm kayıtlı telefon numaralarını aktifmi pasifmi diye görebiliyoruz ama sonuca bakarsak yurt dışı sitede bu açık yok

Not verilerin sql geçirilmesi gibi bir olay danda bahsediliyor. bundan 2-3 yıl önce falan bende bir hata yaptım

birisi e okul bilgileri diğeri isi adres ve kişisel bilgiler :/

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt