140journos tarafından "panel" isimli video hakkında düşünceleriniz

Panel olaylarıyla bu denli uğraşan tipler zaten genellikle asosyal, arkadaşı olmayan, hayatında hiç sevilmemiş veya saygı görmemiş, çirkin kişiler oluyor. Birkaç tanesini zamanında tanıdığım için buna garanti verebiliyorum :D

Fivemde plugin kodliyan, bildigi programlama dilleri Lua, Javascriptten ote olmayan 1 tane veledi almislar karsilarina roportaj yapiyorlar hacker diye. Izlerken kanser oldum. Lavuk QB-Core GTA Fivem pluginlerinin Lua kodlarini acmis ekranda birsey yapiyormus gibi gosteriyor kendini. Fivemde script kodliyipta kendine developerim/hackerim diyenlere gotumle ayri guluyorum zaten.

Panel olaylarıyla bu denli uğraşan tipler zaten genellikle asosyal, arkadaşı olmayan, hayatında hiç sevilmemiş veya saygı görmemiş, çirkin kişiler oluyor. Birkaç tanesini zamanında tanıdığım için buna garanti verebiliyorum :D
Bu dataları publayan elemanların en genci 23 yaşın üstünde , kaldırdıkları paraya bakıyorlar sence pc başında ekstra saat oturmak onlara koyar mı 🤓

Bu dataları publayan elemanların en genci 23 yaşın üstünde , kaldırdıkları paraya bakıyorlar sence pc başında ekstra saat oturmak onlara koyar mı 🤓
Ekstra saat oturmakla falan alakası yok. Henüz panelle uğraşıpta sosyal olan insanlar tarafından sevilen, vasfı olan birisine rastlamadım. Panel dediğimiz şey sokakta insanların gözüne dahi bakamayacak korkak kişilerin eziklik psikolojilerini bastırmak için çıkardıkları birşey. Çok panelci ile tartıştım, yapabildikleri şey daima ihbarla vb tehdit etmek oldu. Henüz daha reel hayatta icraat yapabilenini görmedim, zaten göremeyiz çünkü yok. Ayrıca genellikle annesi babasından dayak yiyen tipler oluyor.

Fivemde plugin kodliyan, bildigi programlama dilleri Lua, Javascriptten ote olmayan 1 tane veledi almislar karsilarina roportaj yapiyorlar hacker diye. Izlerken kanser oldum. Lavuk QB-Core GTA Fivem pluginlerinin Lua kodlarini acmis ekranda birsey yapiyormus gibi gosteriyor kendini. Fivemde script kodliyipta kendine developerim/hackerim diyenlere gotumle ayri guluyorum zaten.
2-3 yorumuna denk geldim çok boş çarsın sen muhabbetlerin patladığı farklı bir tarihten kaynaklı fivem zamanını anlatıyor,videonun tarihçe kısmında sanal suçlulara hizmet etme zamanı yanlış sadece onun harici bir çok bilgi doğru

2-3 yorumuna denk geldim çok boş çarsın sen muhabbetlerin patladığı farklı bir tarihten kaynaklı fivem zamanını anlatıyor,videonun tarihçe kısmında sanal suçlulara hizmet etme zamanı yanlış sadece onun harici bir çok bilgi doğru
adam dogruyu soylemis kanka ne anlatiyon aq :d

adam dogruyu soylemis kanka ne anlatiyon aq :d
Videoyu düzgünce izlediğiniz zaman adam zaten kabul ediyor "fivem developerıydım" şeklinde söyleyerek,hackerdede kısmından diğer kısımlara bir çoğu doğru şekilde anlatılmış (hackerdede'de şuan müebbete bağlantı farklı veri işlerinden kaynaklı) eğer yorumdaki şahıs arkadaşınsa boş çar,kendi sektöründe iyidir belki tanımam kendisini ama bilmediği sektörlerde,bilmediği işlerde çok bilgisi varmış gibi boş ötüyor

• Beğen
Tepkiler: qxd
Ekstra saat oturmakla falan alakası yok. Henüz panelle uğraşıpta sosyal olan insanlar tarafından sevilen, vasfı olan birisine rastlamadım. Panel dediğimiz şey sokakta insanların gözüne dahi bakamayacak korkak kişilerin eziklik psikolojilerini bastırmak için çıkardıkları birşey. Çok panelci ile tartıştım, yapabildikleri şey daima ihbarla vb tehdit etmek oldu. Henüz daha reel hayatta icraat yapabilenini görmedim, zaten göremeyiz çünkü yok. Ayrıca genellikle annesi babasından dayak yiyen tipler oluyor.
Sendeki panelci kavramı şöyle bundan 2-3 sene önce çıkmış dataları kullanıp insanları rahatsız eden tipler , bendeki panelci kavramı ise 6-7 ay boyunca içeriye sızıp verileri depolayıp düzenleyip 1000-2000 dolardan satıp bu işi ehliyle yapan insanlar , 15-16 yaşındaki çocuklarla iletişimde olduğun için bu işin ağa babası olup hapis yiyen insanların sosyal hayatlarında nasıl insanlar olduğunu bilmemenden kaynaklı olup , önyargınla hareket etmen senin için aşırı büyük bi sorun , discord dışı platformları kullanmayıp 2-3 tane terim ögrenip sanki bu işin içinden çıkmışsın gibi konuşuyorsun insanları da kendine çekip bilmedikleri şeyler hakkında ufakta olsa sahte bilgi sahibi olup bu olayları yaymaya vesile oluyorsun sizin gibi insanlar yüzünden bu panel olayları çok yayıldı adamlar işler daha çok galeyana geldiği için zevkten pub ettiler , youtuberlar gibi rating için ruhunu satan insanlar da bu dataları kullanan kişiler tarafından doxlanıp bu olayı video yapıp daha çok kişinin haberdar olmasına vesile olup , daha çok kişinin bu işlere girmesine sebebiyet verdi , az biraz yazdığın hakkında bilgi sahibi olsan bu tip yorumlarda bulunmazsın. :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt