140journos tarafından "panel" isimli video hakkında düşünceleriniz

Telegramdan iletişime geç kanıtlayayım diyorum zaten :D? okuma anlamada sorun var herhalde
Discord'a Telegrama gecmeye gerek yok. Buradan kanitla iddaa ettigin herseyi. Butun herkes gorsun.
Kismini okuyup hala telegrama davet etmek. Kimin okuma anlamada sorunu var belli oluyor bence.

Yukarda iddaa ettigin seyleri kanitla bakalim buradan simdi. Hala bekliyoruz 95+ Akademik ingilizce ortalamani 20-30 dakika oldu, kari gibi kiviriyorsun.

Kismini okuyup hala telegrama davet etmek. Kimin okuma anlamada sorunu var belli oluyor bence.

Yukarda iddaa ettigin seyleri kanitla bakalim buradan simdi. Hala bekliyoruz 20-30 dakika oldu, kari gibi kiviriyorsun.
Herkese açık bir yerde direkt olarak kanıt istiyorsun,telegrama davet ettim zaten 20-30 dakika burda çene yapmak yerine tek nokta atsan istediğin görüntü sana gelirdi boş laf kaşarısın

Herkese açık bir yerde direkt olarak kanıt istiyorsun,telegrama davet ettim zaten 20-30 dakika burda çene yapmak yerine tek nokta atsan istediğin görüntü sana gelirdi boş laf kaşarısın
hahaahasahaha. 95+ ortalama notunun belgesini gostericeksin alti ustu. Herkese acik bir yerde derken ? Neyden bu kadar cok cekiniyorsun hala anlamadim xd

Hala bekliyoruz hadi at 95+ ortalama notunu burada herkes bekliyor bak eger buradan atmazsan milletin gozunde kari gibi kiviran biri olmaya devam ediceksin. Bana sadece telegramdan atarim demeyle gecistiremezsin. Herkes telegram kullanmiyor cunku, ve sana telegramdan yazmak zorunda degil. Hadi at buraya kanitlari bekliyoruz hala.

laf kaşarı,adresim orda açık iletişime geçersin octo banklogin fix halini de görürsün,not ortalaması da görürsün dırdır yaptığın kadar nokta atamayacak kadar aciz köpeksin olum hala konuşuyorsun :Dd
Bana kopek diyen lavuga bak kari gibi kiviriyor xd Neden bu kadar kivirdin oglum. Hadi atsana yukarda salladigin 95+ not ortalamasini buraya herkes gorsun ?

Sabaha senin bionluktan photoshopcu kiralamani mi bekliyecegiz. Sistem aktif degilse tam ekran at buraya bekliyoruz. Paster essegim benim kiyamam sana.
fiziksel belgeyi dürüp kullanman için sabah kargo adresini bekliyor olucam depresif kardeşim benim :d çok istediğin tam ekran ssi,direkt fiziksel belgeni alana kadar bunu da dürüp kullanabilirsin

fiziksel belgeyi dürüp kullanman için sabah kargo adresini bekliyor olucam depresif kardeşim benim :d çok istediğin tam ekran ssi,direkt fiziksel belgeni alana kadar bunu da dürüp kullanabilirsin
Bu mu tam ekran ssi ? Beynin basmiyor galiba tam ekranin ne anlama geldigine xd Kaniti bekliyoruz haydi 1 saat oldu amk. Kivircaksan bu kadar insani bosuna bekletme.

Bu mu tam ekran ssi ? Beynin basmiyor galiba tam ekranin ne anlama geldigine xd Kaniti bekliyoruz haydi 1 saat oldu amk. Kivircaksan bu kadar insani bosuna bekletme.
aktif olmayan sistemden neyin kanıtı bekliyorsun,azalt o meth'i daha okuduğunu anlayamıyorsun. Birde bu kadar insanı bekletme demiş,seni bekleyen biri olduğunu mu sanıyorsun önemli mi görüyorsun kendini o kadar? seni bekleyen tek insan gram methini satmak için torbacın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt