axes444
Gold Üye
İşini ve yorumlarını saygılı yaptığın için olan azıcık saygım dt demen ile bitti, tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmak senin için kolay sanırım, karşımda küçük çocuk olmasada küçük çocuklar kadar dalga geçici ve boş yorum atıyorsun, küçümsediğim birşey yok, bende cs sektöründeki hilede yetkili olarak çalışarak dediğin şekilde iyi miktarlar alıyorum, işini düzgünce yapıp sağ sola sallamayan hatta resell yapan insanlara bile saygım var ancak kendi dışı tüm herşeyi baltalayan çok bilmişlik yapan, kimseye hak vermeyen senin gibi insanlara saygım yok, panel konusuna gelirsek evet çoğu kullanıcısı küçük çocuklar ve asosyal hatta çoğu annesi babası aranacak diye korkan çocuklar, vasfı olmayanlar doğru, videodaki kişilerde büyük ihtimal bunlardan biri, bunları yapan, kazanan kişi çıkıpta onu yaptık bunu yaptım demez, kimse temiz veya düzgünde değil, kişisel verileri satan veya kullanan kimsenin temiz olma olasılığı yok, ancak buna göre bakarsak oyunlarda hile kullanma ve hile satmakla aynı şeye denk geliyor, Türkiye'de olmasaydık başka bir yorum yapılabilirdi fakat denilecek birşey yok, küçük çocuklar dışı işi gücünde olup göz önünde olmayıp iyi paralar kaldıranlarıda tanıyorum, gerçekte görsen çalışıyor temiz adam dersin, okuyor dersin ancak herşey görünen gibi değil, benim random nickle bu forumda takılmam gibi, kim olduğumu bilen yok, uzatmaya gerek yok iyi forumlar.2015'den beri hile marketindeyim. Bunun yanında 2019 yılına kadar illegal forumlarda yer aldım. 28 yaşındayım. Evet valorant hilesi satıyorum ve bunu senin sandığın gibi küçük çaplı yapmıyorum. Ortalama işletmesi olan kişiler kadar gelir sağlıyorum yani bu benim için gerçek bir iş. Küçümsediğin şeyler hayalgücüne fazla geliyor sadece.
R3V3NG3 nicki ile uzun yıllar piyasada bulundum. Ne kadar bunlarla övünmesem ve utansamda carding ve data olaylarının çoğunda vardım. Tutuklandığını belirttiğim insanlar veri paylaşımdan tutuklanmadı cardingden tutuklandı. DT kuruluşunda vardım ardından admin olarak görev yaptım ve bu işlerin tamamından ayrıldım. Karşınsa sandığın gibi küçük bir çocuk yok. Hala bu olayları savunuyorsun aciz bir şekilde. Seninle daha fazla tartışmayı kendime hakaret olarak sayıyorum ve konudan çekiliyorum. Birgün vasıf sahibi olursan tekrar konuşuruz belki.