140journos tarafından "panel" isimli video hakkında düşünceleriniz

2015'den beri hile marketindeyim. Bunun yanında 2019 yılına kadar illegal forumlarda yer aldım. 28 yaşındayım. Evet valorant hilesi satıyorum ve bunu senin sandığın gibi küçük çaplı yapmıyorum. Ortalama işletmesi olan kişiler kadar gelir sağlıyorum yani bu benim için gerçek bir iş. Küçümsediğin şeyler hayalgücüne fazla geliyor sadece.

R3V3NG3 nicki ile uzun yıllar piyasada bulundum. Ne kadar bunlarla övünmesem ve utansamda carding ve data olaylarının çoğunda vardım. Tutuklandığını belirttiğim insanlar veri paylaşımdan tutuklanmadı cardingden tutuklandı. DT kuruluşunda vardım ardından admin olarak görev yaptım ve bu işlerin tamamından ayrıldım. Karşınsa sandığın gibi küçük bir çocuk yok. Hala bu olayları savunuyorsun aciz bir şekilde. Seninle daha fazla tartışmayı kendime hakaret olarak sayıyorum ve konudan çekiliyorum. Birgün vasıf sahibi olursan tekrar konuşuruz belki.
İşini ve yorumlarını saygılı yaptığın için olan azıcık saygım dt demen ile bitti, tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmak senin için kolay sanırım, karşımda küçük çocuk olmasada küçük çocuklar kadar dalga geçici ve boş yorum atıyorsun, küçümsediğim birşey yok, bende cs sektöründeki hilede yetkili olarak çalışarak dediğin şekilde iyi miktarlar alıyorum, işini düzgünce yapıp sağ sola sallamayan hatta resell yapan insanlara bile saygım var ancak kendi dışı tüm herşeyi baltalayan çok bilmişlik yapan, kimseye hak vermeyen senin gibi insanlara saygım yok, panel konusuna gelirsek evet çoğu kullanıcısı küçük çocuklar ve asosyal hatta çoğu annesi babası aranacak diye korkan çocuklar, vasfı olmayanlar doğru, videodaki kişilerde büyük ihtimal bunlardan biri, bunları yapan, kazanan kişi çıkıpta onu yaptık bunu yaptım demez, kimse temiz veya düzgünde değil, kişisel verileri satan veya kullanan kimsenin temiz olma olasılığı yok, ancak buna göre bakarsak oyunlarda hile kullanma ve hile satmakla aynı şeye denk geliyor, Türkiye'de olmasaydık başka bir yorum yapılabilirdi fakat denilecek birşey yok, küçük çocuklar dışı işi gücünde olup göz önünde olmayıp iyi paralar kaldıranlarıda tanıyorum, gerçekte görsen çalışıyor temiz adam dersin, okuyor dersin ancak herşey görünen gibi değil, benim random nickle bu forumda takılmam gibi, kim olduğumu bilen yok, uzatmaya gerek yok iyi forumlar.

2-3 yorumuna denk geldim çok boş çarsın sen muhabbetlerin patladığı farklı bir tarihten kaynaklı fivem zamanını anlatıyor,videonun tarihçe kısmında sanal suçlulara hizmet etme zamanı yanlış sadece onun harici bir çok bilgi doğru
Imzasinda "FUD/Malware Developer:" yazan birisini kaale almiyacagim malesef kusura bakma yazdigin su postun tamamini okuyamadim. Go next.

Son düzenleme:
Part time gamer'ı,kaale yazan birini bende umursamam kanka merak etme
Part Time Gamer, "FUD/Malware Developer" kadar absurd ve cringe degil merak etme. Eger kafan basarda birgun ingilizce bloglar okuyabilecek seviyeye gelirsen orada bircok blog yazarinin biosuna "Part Time Gamer" yazdigini gorebilirsin. Fakat senin gibi yazilim bilmeyen, youtubedan 2-3 phyton videosu izleyip kendini developer zanneden birisinin imzasina "FUD/Malware Developer" yazmasi kadar cringe birsey yok.

Simdi diyeceksin ki evet kendim "Malware Developer"im. Yaptigin malwareleri gorelim ozaman burada.

0skdzQA.png

Aynen, yapay zekaya Powershell scripti yazdirdin, sagdan soldan baskasinin kodunu getirip kopyala yapistir yaptin bunu github sayfana yukledin ve malware developer oldun. Paster seni

Son düzenleme:
Part Time Gamer, "FUD/Malware Developer" kadar absurd ve cringe degil merak etme. Eger kafan basarda birgun ingilizce bloglar okuyabilecek seviyeye gelirsen orada bircok blog yazarinin biosuna "Part Time Gamer" yazdigini gorebilirsin. Fakat senin gibi yazilim bilmeyen, youtubedan 2-3 pyhton videosu izleyip kendini developer zanneden birisinin imzasina "FUD/Malware Developer" yazmasi kadar cringe birsey yok.

Simdi diyeceksin ki evet kendim "Malware Developer"im. Yaptigin malwareleri gorelim ozaman burada.

0skdzQA.png

Aynen, yapay zekaya Powershell scripti yazdirdin bunu github sayfana yukledin ve malware developer oldun. Paster seni
Telegramdan iletişime geçersen kendi editlediğim,bir çok uygulamada siyah ekran sorununun çözülmüş haliyle octo botneti göstereyim :) tanımadığın adamlara karşı boş konuşuyorsun ki github hesabım aman aman sikimde olan bir yerde değil. Bu arada gpt dediğin script githubda bulunan başka bir scriptin düzenlenmiş,indirme sorunlarının çözülmüş hali. Mr robot ppyle atar giderin fena komik,ingilizce konusunda konuşmak istemişsin akademik olarak üniversitemden hem teknik ingilizce hem normal ingilizce konusunda +95 ortalamayla mezun olan adama ingilizce öğren diyorsun :d neyse kankam olur da üniversiteye gidersen ingilizceni çıkartıp konuşursun,gerçi onu yapabilmen için mr robot pp değişip depresif ruh halinden çıkman lazım :/

Telegramdan iletişime geçersen kendi editlediğim,bir çok uygulamada siyah ekran sorununun çözülmüş haliyle octo botneti göstereyim :) tanımadığın adamlara karşı boş konuşuyorsun ki github hesabım aman aman sikimde olan bir yerde değil. Bu arada gpt dediğin script githubda bulunan başka bir scriptin düzenlenmiş,indirme sorunlarının çözülmüş hali. Mr robot ppyle atar giderin fena komik,ingilizce konusunda konuşmak istemişsin akademik olarak üniversitemden hem teknik ingilizce hem normal ingilizce konusunda +95 ortalamayla mezun olan adama ingilizce öğren diyorsun :d neyse kankam olur da üniversiteye gidersen ingilizceni çıkartıp konuşursun,gerçi onu yapabilmen için mr robot pp değişip depresif ruh halinden çıkman lazım :/
Senin googledan pasteleyip THT den indirdigin sokuk octo botnet yazilimi kimsenin umrunda degil xd Gosterdigin ve paylastigin hicbir sey sana ait degil cunku. Isin gucun milletin hazir scriptini sourcesini indirip bir cok turko gibi editleyip kendini developer zannetmen aslinda xd

Bana Mr Robot ppsiyle laf atmaya calisan kisinin kendi ppsinde Al Pacino olmasida ayri bir ironi sanirim. Universite okudum demissin. Hangi universite okudun kral. Tunceli temisgezek universitesinden felan mi mezun oldun ? Universite mezunu olup kendini bir b*k sanmanda ayri bir komedi. Cunku su ulkede bim kasiyerleri bile universite mezunu artik.

Ingilizce +95 ortalamayla mezun oldum felan demissin. At bakalim gorelim ortalamani burada.

Bu arada genclerin %80 i gibi evet bende Universite okudum. Fakat senin gibi bunu bir tartismada one surecek kadar gerizekali degilim. Cunku bu bir exception bile degil su devirde.

Pasterligi birak bu arada.

Senin googledan pasteleyip THT den indirdigin sokuk octo botnet yazilimi kimsenin umrunda degil xd Gosterdigin ve paylastigin hicbir sey sana ait degil cunku. Isin gucun milletin hazir scriptini sourcesini indirip bir cok turko gibi editleyip kendini developer zannetmen aslinda xd

Bana Mr Robot ppsiyle laf atmaya calisan kisinin kendi ppsinde Al Pacino olmasida ayri bir ironi sanirim. Universite okudum demissin. Hangi universite okudun kral. Tunceli temisgezek universitesinden felan mi mezun oldun ? Universite mezunu olup kendini bir b*k sanmanda ayri bir komedi. Cunku su ulkede bim kasiyerleri bile universite mezunu artik.

Ingilizce +95 ortalamayla mezun oldum felan demissin. At bakalim gorelim ortalamani burada.

Bu arada genclerin %80 i gibi evet bende Universite okudum. Fakat senin gibi bunu bir tartismada one surecek kadar gerizekali degilim. Cunku bu bir exception bile degil su devirde.

Pasterligi birak bu arada.
Triplere bak turko falan yazmış birde,secdet7331 tgden iletişime geçersen görürsün her şeyi tartışmaya değecek insan değilsin part time gamer boş çar :D

Triplere bak turko falan yazmış birde,secdet7331 tgden iletişime geçersen görürsün her şeyi tartışmaya değecek insan değilsin part time gamer boş çar :D
Akademik 95+ Ingilizce ortalamani belgelermisin burada. Konu degistirme simdi. Discord'a Telegrama gecmeye gerek yok. Buradan kanitla iddaa ettigin herseyi. Butun herkes gorsun.

Akademik 95+ Ingilizce ortalamani belgelermisin burada. Konu degistirme simdi.
ingilizce ortalamam 100, susun.

Akademik 95+ Ingilizce ortalamani belgelermisin burada. Konu degistirme simdi. Discord'a Telegrama gecmeye gerek yok. Buradan kanitla iddaa ettigin herseyi. Butun herkes gorsun.
Telegramdan iletişime geç kanıtlayayım diyorum zaten :D? okuma anlamada sorun var herhalde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt