Fivem, Çok yakında Türkiyeden yasaklanacak kesin bilgi.
çıkaran kişi hapistemi pekiVideo çok sağlam akıcılığı olsun başka şeyleri olsun izlemeye devam ettiriyor. 15 yaşındaki bir çoçuğun tüm türkiyenin verilerini çıkarması çok komik
Video da bildiğin boş yapmış herifler, bahsedilen F12 muhabbeti herkesin bildiği bir boktan açık zaten ancak 6 günde data çekme muhabbetleri gotten atma.
Beni destekler veya linclersiniz ama herkes çok iyi biliyor ki o zamanlar da bunu yapabilecek kapasiteli insanlar varken devletin hatası sonucunda bu yaşanıyor. Yani bu insanların hiçbir söz hakkı yok sadece denk gelen ufak bir kısım.
Gelipte yok Kabe yok şu yok bu diyorlar, hepsinin sahiplerine kadar biliyorum ve hepside beles panelci , sorgucu ve ihbarcı veletlerden ibaret. 2017 den sonra ihbarciliga başlayanlar genelde veletlerdir.
Umarım aklı gotune kaçmış milletimiz ilgisini daha mantıklı şeylere çeker ve ailelerimiz artık kendileri arandığında "benim oğlum gerçekten allaha mi sövüyor" algısına kapılmaz. BU VİDEOYU BÜYÜKLER VEYA KÜÇÜKLER FARK ETMEZ BİLGİSAYAR VEYA SANALLA ALAKASI OLMAYAN İNSANLAR İZLEMELİ Kİ AZ ÇOK FİKİR SAHİBİ OLSUNLAR.
niye hepsini ayrı ayrı yazdınkineZaten bizler ne kadar basit ve boktan bişey olduğunu biliyoruz.
Elim titredi sanırım teldeyimde usengecim ben düzenle basmaya üşendimniye hepsini ayrı ayrı yazdınkine
Zaten videonun amacıda o yüzeysel anlatmak örneklendirerek anlatmak ve insanları bilinçlendirmek detaylara neden bu kadar takıldın ki ben videoda yanlış hiç bir şey görmedim.Umarım aklı gotune kaçmış milletimiz ilgisini daha mantıklı şeylere çeker ve ailelerimiz artık kendileri arandığında "benim oğlum gerçekten allaha mi sövüyor" algısına kapılmaz. BU VİDEOYU BÜYÜKLER VEYA KÜÇÜKLER FARK ETMEZ BİLGİSAYAR VEYA SANALLA ALAKASI OLMAYAN İNSANLAR İZLEMELİ Kİ AZ ÇOK FİKİR SAHİBİ OLSUNLAR.