evet öncedende vardı ama kırılma noktasını anlattılar . bunu sistematiğe tam olarak dökememişlerdi (güncel adres vb. yoktu sadece tek seferde çekiliyordu o veri kullanılıyordu) bu yurt dışında da aynı şekilde ilerliyordu neredeyse tüm büyük devletlerde benzer vakalar var ama bizimkiler kadar erişilebilir data görmedim . üstüne birde sosyal medyada bu olaylar patlayınca önüne geçemediler devletimiz çok ağırdan geliyor ve çok hambal .yine videoda işin içine tam girmemiş adamlar konuşmuş sanki anlatılan zamanlardan önce sanal tamamen işi bilen adamlarla doluydu sigortacı ratlayıp kart bilgileri çalınıp satılıyordu sigorta vb paneli ise yanlış yapanlarda kullanılıyordu fivem kabe felan konulmuş fakat daha önceden yüzlerce grup vardı gizlice bu işlerle uğraşan
Videoyu tamamen izlemedim ama ilk bölümü teselli etmedi
Video hakkında düşünceleriniz nelerdir? Bence güzel bir video olmuş Türkiye'nin sanal alemdeki durumu gündeme getirilmiş. Yorumlarınızı bekliyorum
Video hakkında düşünceleriniz nelerdir? Bence güzel bir video olmuş Türkiye'nin sanal alemdeki durumu gündeme getirilmiş. Yorumlarınızı bekliyorum
Fivem, Çok yakında Türkiyeden yasaklanacak kesin bilgi.