140journos tarafından "panel" isimli video hakkında düşünceleriniz

yine videoda işin içine tam girmemiş adamlar konuşmuş sanki anlatılan zamanlardan önce sanal tamamen işi bilen adamlarla doluydu sigortacı ratlayıp kart bilgileri çalınıp satılıyordu sigorta vb paneli ise yanlış yapanlarda kullanılıyordu fivem kabe felan konulmuş fakat daha önceden yüzlerce grup vardı gizlice bu işlerle uğraşan

Videoyu tamamen izlemedim ama ilk bölümü teselli etmedi

Son düzenleme:
yine videoda işin içine tam girmemiş adamlar konuşmuş sanki anlatılan zamanlardan önce sanal tamamen işi bilen adamlarla doluydu sigortacı ratlayıp kart bilgileri çalınıp satılıyordu sigorta vb paneli ise yanlış yapanlarda kullanılıyordu fivem kabe felan konulmuş fakat daha önceden yüzlerce grup vardı gizlice bu işlerle uğraşan

Videoyu tamamen izlemedim ama ilk bölümü teselli etmedi
evet öncedende vardı ama kırılma noktasını anlattılar . bunu sistematiğe tam olarak dökememişlerdi (güncel adres vb. yoktu sadece tek seferde çekiliyordu o veri kullanılıyordu) bu yurt dışında da aynı şekilde ilerliyordu neredeyse tüm büyük devletlerde benzer vakalar var ama bizimkiler kadar erişilebilir data görmedim . üstüne birde sosyal medyada bu olaylar patlayınca önüne geçemediler devletimiz çok ağırdan geliyor ve çok hambal .

Video hakkında düşünceleriniz nelerdir? Bence güzel bir video olmuş Türkiye'nin sanal alemdeki durumu gündeme getirilmiş. Yorumlarınızı bekliyorum :)

harbi diyorum böyle uzun videoları izlemeyi pek seven ve tercih eden birisi değilim fakat cidden akıcı ve güzel bir video olmuş ve bu anlatılan şeyleri forumda yaşayan kişilerde vardır

Evet Açıklar Kapatılmalı Ama Sızıntıların Çoğu Ratlanan Yetkililerden Çekiliyor İlk Önce Onların Bilinçlendirilmesi Lazım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt