[ 𝟭𝟬𝟬𝟬 𝗧𝗟 𝗢̈𝗗𝗨̈𝗟𝗟𝗨̈ ] Sona Erdi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
50 tl için oturupta kimsenin string bulmakla uğraşacağını sanmıyorum. gerçekten zor bir şeyse göz dağı vermek için yaparlar. patching allowed yaparsan daha iyi olur.

50 tl için oturupta kimsenin string bulmakla uğraşacağını sanmıyorum. gerçekten zor bir şeyse göz dağı vermek için yaparlar. patching allowed yaparsan daha iyi olur.
ABIM NOLUR GIDIN KONUMDAN YETER LA 50 TL 50TL ISTEYEN YAPSIN AGA BANANE YAW

Patch basit zati de olay şifreyi bulmaya gelince kendimi CTF çözüyor gibi hissettim Johnson.txt den bir veri çekiliyor yok ordan başka birşey girdiğimiz veriye göre bir şifre oluşuyor. Yani anlatmak istediğim bu exenin insanları çok geliştireceğini sanmıyorum, gerçek hayatta kimse böyle bir senaryo ile karşılaşmaz.

Bazı apiler Amazon.iu Tiklagelsin.iu gibi bu sistemi kullanıyor licensing ödeme vs için, bountyhuntingin en üst zirvesinde oluyorsunuz bu crackmeyi çözerseniz, demek istediğim ben götümün osuracağı saate göre hazırlamadım bu crackmeyi

sg
Dediğin şey pentesting konusu ve bu exe ile uzaktan yakından alakası yok onlarda veriler serverside taraflı şifrelenir veyahut priv JWTler kullanılır, şifreleme her seferinde senin girdiğin veriye göre değil direkt olarak serverside taraflı algoritmalara göre değişir.

Dediğin şey pentesting konusu ve bu exe ile uzaktan yakından alakası yok onlarda veriler serverside taraflı şifrelenir veyahut priv JWTler kullanılır, şifreleme her seferinde senin girdiğin veriye göre değil direkt olarak serverside taraflı algoritmalara göre değişir.
Bu tam tersi serverside değil client, uzaktan yakından alakası yok diye birşey yok tamamen aynısı neredeyse
uzatmayalım hocam çözmek istemiyorsanız çözmeyin benim çok umrumda değil, 2-3 Crâck yapıp reverser tagı alan arkadaşlar için paylaştım ama onlarda gelmedi maalesef

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt