zatenyalvaram
Gold Üye
- İletişim
crackleyebilen yok mu hala arkadaşlar?LOLSHAN YAPAR
crackleyebilen yok mu hala arkadaşlar?LOLSHAN YAPAR
Yok hocam patchlemek kolay programın yarısı if we else ifPatche 15 lira veriyosan anlaşabiliriz!
ABIM NOLUR GIDIN KONUMDAN YETER LA 50 TL 50TL ISTEYEN YAPSIN AGA BANANE YAW50 tl için oturupta kimsenin string bulmakla uğraşacağını sanmıyorum. gerçekten zor bir şeyse göz dağı vermek için yaparlar. patching allowed yaparsan daha iyi olur.
:dPatche 15 lira veriyosan anlaşabiliriz!
Dediğin şey pentesting konusu ve bu exe ile uzaktan yakından alakası yok onlarda veriler serverside taraflı şifrelenir veyahut priv JWTler kullanılır, şifreleme her seferinde senin girdiğin veriye göre değil direkt olarak serverside taraflı algoritmalara göre değişir.Bazı apiler Amazon.iu Tiklagelsin.iu gibi bu sistemi kullanıyor licensing ödeme vs için, bountyhuntingin en üst zirvesinde oluyorsunuz bu crackmeyi çözerseniz, demek istediğim ben götümün osuracağı saate göre hazırlamadım bu crackmeyi
sg
Bu tam tersi serverside değil client, uzaktan yakından alakası yok diye birşey yok tamamen aynısı neredeyseDediğin şey pentesting konusu ve bu exe ile uzaktan yakından alakası yok onlarda veriler serverside taraflı şifrelenir veyahut priv JWTler kullanılır, şifreleme her seferinde senin girdiğin veriye göre değil direkt olarak serverside taraflı algoritmalara göre değişir.