goxdev
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu nedosya indirilmiyor.
sana kalbimi veremedim askim
bu nedosya indirilmiyor.
sana kalbimi veremedim askim
lan pic patchle mi dedim ben jifreyi bul muahahhahaha
maalesef ): Nasıl yaptın bi fikrim yok ama şifre very hard değil, konu sonlarında açıklayarak şifrenin ne olduğunu anlatacğaım inkar etmene gerek yok yani
buyur dostum sifre" very hard"
editleme:
yalan söylemiyorum kanka 2 kuruş aklınla patchleyip very hard girdisi olunca çıktı olarak if else deki komut yerine if deki komutu verdirmişsin ben sana patchle demiyorum crackle diyorum şifreyi bul yani Ida veya ninja kullanarakneden yalan soyluyorsun ? debug acık bile degildi ?
programda bir açık var sağol buldurduğun için very hard hard fln gibi değerler girersen kabul ediyor olmadık yere ama agresif davranmanın sebebini anlamadım şifreyi string yapıp 1000 tl verecek kadar enayi değilim kanka ben kbyalan söylemiyorum kanka 2 kuruş aklınla patchleyip very hard girdisi olunca çıktı olarak if else deki komut yerine if deki komutu verdirmişsin ben sana patchle demiyorum crackle diyorum şifreyi bul yani Ida veya ninja kullanarak
ismini, boşluk olan yeri veya şifre girme kısmına debug yazarsan her türlü debug modda çıktı alırsın ve ayrıca şifreyi string yapıp 1000 tl vericek kadar mal değilim maalesef
yalan söylemiyorum kanka 2 kuruş aklınla patchleyip very hard girdisi olunca çıktı olarak if else deki komut yerine if deki komutu verdirmişsin ben sana patchle demiyorum crackle diyorum şifreyi bul yani Ida veya ninja kullanarak
ismini, boşluk olan yeri veya şifre girme kısmına debug yazarsan her türlü debug modda çıktı alırsın ve ayrıca şifreyi string yapıp 1000 tl vericek kadar mal değilim maalesef
programda bir açık var sağol buldurduğun için very hard hard fln gibi değerler girersen kabul ediyor olmadık yere ama agresif davranmanın sebebini anlamadım şifreyi string yapıp 1000 tl verecek kadar enayi değilim kanka ben kb
kolpanında bu kadarı
Dcden mesajlarıma bakmıyorsun?crackleyebilen yok mu hala arkadaşlar?
Parasını versene adamın kanka ezik misin aksçjfaklşfjaksşfasYarışmamız sona ermiştir arkadaşlar.
Sence ortada bi para varmı vericekParasını versene adamın kanka ezik misin aksçjfaklşfjaksşfas