zatenyalvaram
Gold Üye
- İletişim
afiyet olsun dedem yaptıiyiyim bende sen
afiyet olsun dedem yaptıiyiyim bende sen
kafam karıştıiyiyim bende sen
novaprosvektiyiyim bende sen
kral bi s2g kaldıran kaldırsın kaldırmayan kaldırmasın banane, insanların tecrübe edinmesi için attım ben bunu senin gibi boş beleş insanlar için değil Kıramadım de tamam bitti ağlama50 liraya kimse g.tunu kaldırmaz
aga hiç uğraşamicam kendi kendine debeleş vallahi sizin gibi insanların banlanması lazım bu forumdanBoş beleş nr alaka 50 tl için insanlar niye uğraşsın dedim hemen salya saçma varoş köpek
herkese salliyor o sıkıntı etmeaga hiç uğraşamicam kendi kendine debeleş vallahi sizin gibi insanların banlanması lazım bu forumdan
Kimse salladım dostum adama birşey dedik hemen kudurdu 50 tl için birşey yapmaz kimse medya demiş bir de benim anladığım işler değil ancak 50 tl için de kimsenin yapmayacağını düşünüyorum bu kadar neyseherkese salliyor o sıkıntı etme
Niye ne alaka sen salya saçıyorsun sana fuzgun bit şekilde hakaret etmeden bir kelime dedim kudurdun hemenaga hiç uğraşamicam kendi kendine debeleş vallahi sizin gibi insanların banlanması lazım bu forumdan
abi şunu bnalayın yawNiye ne alaka sen salya saçıyorsun sana fuzgun bit şekilde hakaret etmeden bir kelime dedim kudurdun hemen