[ 𝟭𝟬𝟬𝟬 𝗧𝗟 𝗢̈𝗗𝗨̈𝗟𝗟𝗨̈ ] Sona Erdi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kimse salladım dostum adama birşey dedik hemen kudurdu 50 tl için birşey yapmaz kimse medya demiş bir de benim anladığım işler değil ancak 50 tl için de kimsenin yapmayacağını düşünüyorum bu kadar neyse
adamin kendi yaptığı şey adam kendi kullanacagi birseyi cracklayin demiyo cracklicak kisinin bilgisinin ne kadar iyi oldugunu olcuyor

olm siz niye 50 tl için yapıyonuz aq adam kendinizi deneyin diye CrâckMe açıyo yanında da 50 tl bedavadan veriyo gidersin bi tane redbul alırsınız zaten bunu gidipte 50 tl için cracklemeyin aq

Merhaba, güzel bir CrâckMe dosyası oluşturdum ve çözülebileceğine inanmıyorum, amaç şifreyi bulmanız patchlemeniz değil, Debug bir şifre olarak sayılmaz, kurallar bunlardır.
|------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
- Hergün 1 ipucu paylaşılacaktır
- 3. Günden sonra ödül devre dışı bırakılacaktır
- Cracklerken ve açarken herhangi bir medya yoksa doğru sayılmayacaktır ( video gibi medya )

|------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
ÖDÜL : 50 TL ITEMSATIŞ VEYA GOOGLEPLAY BAKIYESI

ZORLUK : 8/10 Crâck
ZORLUK : 4/10 PATCH
LOLSHAN YAPAR

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt