⭐#1 Valorant Arduino & Raspberry Aimbot 🎁 %30 INDIRIM 🔮 Slotted Private 🌟 Piyasanın en iyisi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Deneme sürümü varmıdır dostum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Önermıyorum Aım botu yeterı kadar iyi değil fantasy Ve diğer satıcılara yönelin
Mora kitlenen bir aimbotta crosshairinizi mor yapıp neden adamlara kitlenmiyor diyorsunuz. Neye göre peki bu vouch?

image.png
image.png

Yardımcı olmaya çalıştık ama siz bizi küçük düşürücü sözler söylemeyi ve sunucudan yasaklanmayı tercih ettiniz

Arkadaşlarımla na sunucusunda oynuyorum globalmi almam gerekiyo türk mü ama türkiyedeyim ?

onerin için teşekürler dostum onlarada bakıcam
Türkiyede yaşıyorsanız türkiye fiyatlandırması ile alabilirsiniz. NA'da oynayabilirsiniz.

Önermıyorum Aım botu yeterı kadar iyi değil fantasy Ve diğer satıcılara yönelin

l54xc53.jpg

ne kadar gerçektir bilemem ama güzel bence videoları biraz legit videolar atsalar, legit hali yok.

l54xc53.jpg

ne kadar gerçektir bilemem ama güzel bence videoları biraz legit videolar atsalar, legit hali yok.
Legit videos kanalına kendimiz bizzat video ekledik, videoda semi rage kullanmamıza rağmen hiç belli olmuyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt