⭐#1 Valorant Arduino & Raspberry Aimbot 🎁 %30 INDIRIM 🔮 Slotted Private 🌟 Piyasanın en iyisi

Aylarca kullandım baya memnundum Riot arada arduinolarla uğraşıyor ancak hile hiçbir zaman fix yemiyor aimbotu yeterli seviyede ancak siz kötüyseniz ve çok yüksek ranklarda oynuyorsanız tek başına aimbot orada barınmaya yeterli gelmeyecektir

l54xc53.jpg

ne kadar gerçektir bilemem ama güzel bence videoları biraz legit videolar atsalar, legit hali yok.
Triggerbot yada autoshoot özelliği mi eklendi hiç benim kullandığım haline benzemiyor

Dostum Mor Croshaır ıle ılgılı bılgı vermedın ayrıca farklı cros ilede denedim bır fark yok ve yaptıgın config sistemi çok aptalca 500 kişi aynı anda yazıyor herkesınkı karışıyor amele gibi tek tek yazıyorsun menude yok ve urunune almayın aldırmayın gıbı sozlerde kullanmadığım halde banlayıp bana rage atıyodun kendı tercihin aptal aim botunla mutluluklar
O konuda haklısın herkesin kendi kanalı olmalı yada dmden bota ulaşabilmeli

ne o, diğer satıcıların altında raspberry ile ardunio ile arasında bir fark yok diye ağlıyordun raspberrymi satmaya başladın :D

O konuda haklısın herkesin kendi kanalı olmalı yada dmden bota ulaşabilmeli
Atılan her mesajlar siliniyor bir karışıklık olmuyor zaten.
ne o, diğer satıcıların altında raspberry ile ardunio ile arasında bir fark yok diye ağlıyordun raspberrymi satmaya başladın :D
Onlarca kişi bizden raspberry yapmamızı istedi bizde hilenin içerisine ekstra modül olarak ekledik. Fiyat olarak herhangi bir fark da yok.

valorant aimbot, valorant legit aimbot, valorant arduino aimbot, valorant color aimbot, valorant legit arduino aimbot

%30 INDIRIM -

moonturkcebanner.png

vouchesnew.gif

valo3.png
valo2.png

90 günlük keyde indirim olur mu?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt