⭐#1 Valorant Arduino & Raspberry Aimbot 🎁 %30 INDIRIM 🔮 Slotted Private 🌟 Piyasanın en iyisi

Herhangi bir banwaveye yakalanmadık, başka hilelerin banwave yemesinden dolayı endişelenen arkadaşlar olmuş.

Aktif olarak kullanıyorum gayet stabil ve sorunsuz çalışmakta, tek eleştirebileceğim yanı ayarları discord botu üzerinden ayarlıyorsun herseyi tek sekmede görüp ayarlayabileceğin bir sayfası yok, bunuda tabiki yazılımı daha safe tutacağını düşünerek yaptıklarını düşünüyorum tavsiye ederim.+1

Aktif olarak kullanıyorum gayet stabil ve sorunsuz çalışmakta, tek eleştirebileceğim yanı ayarları discord botu üzerinden ayarlıyorsun herseyi tek sekmede görüp ayarlayabileceğin bir sayfası yok, bunuda tabiki yazılımı daha safe tutacağını düşünerek yaptıklarını düşünüyorum tavsiye ederim.+1
guili de kullanmıştım mwyi şu anki hali bin basar hwid reset atabiliyon otomatik config yapabiliyon daha ne olsun hocam

Hiç bir yazılımda bu tarz bir config sistemi göremezsiniz, bu yazılımı güvenli tutmaktan yanı sıra her şeyi daha kolay hale getiriyor. Ayar yaptıktan sonra aç kapa ya da config kaydetme derdiniz olmuyor. Her 3 saniyede bir configleriniz kaydolup exenize aktarılıyor.

640444246b2dc7740e8c429f8b355d20.png

v4.0.9 ile gelecek güncellemeler.​

• >- Yapay Zeka Tabanlı Nişan Alma Hızı | v1.0 -> v2.0
  • >- Mekanizma geliştirildi, artık uzun mesafelerde takılma, donma veya hareketsizlik kökten düzeltildi.
  • >- Bu sistem, doğruluğu ve insancıllığı artırmak için yapay zekanın karmaşık durumları (aniden önünüzde beliren bir rakip veya kullanıcının dalgınlık nedeniyle yaptığı nişan alma hataları gibi) tanımasını sağlar.

• >- Yapay Zeka Tabanlı Nişan Yönü Optimizasyonu | v1.0
  • >- Artık yüksek nişan alma hızı ayarlarında bile rakiplerimizden 10 kat daha insancıl görüneceksiniz.
  • >- Fare hareketlerinizi gerçek insanlar gibi geçici olarak değiştirerek, aimbot kullanmayı unutturacak bu teknoloji güncellemesi ile çok daha keyifli oyunlar oynayabileceksiniz.

• >- Geri Tepme Kontrolü (Spray) v1.0
  • >- Kaydedilen veriler güncellendi, artık daha hızlı ve daha doğru spray yapabileceksiniz.
  • >- Tüm çözünürlüklerde, tüm hassasiyetlerde, tüm hedefleme hızı ayarlarında kusursuz çalışır.

• >- Renk Algoritması
  • >- Önemli performans güncellemeleri

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt