⭐#1 Valorant Arduino & Raspberry Aimbot 🎁 %30 INDIRIM 🔮 Slotted Private 🌟 Piyasanın en iyisi

Günlük key alıp çok kısa süre deneme şansım oldu, bir problem yaşamadım vaktim olduğu zaman uzun süreli kullanım için alacağım bir yazılım, kalitesi ve güvenlik için yeterli diyebileceğim bir seviyede.

Son düzenleme:
Günlük key alıp çok kısa süre deneme şansım oldu, bir problem yaşamadım vaktim olduğu zaman uzun süreli kullanım için alacağım bir yazılım kalitesi ve güvenlik için yeterli diyebileceğim bir seviyede.
Yorumunuz için teşekkür ederiz.

l54xc53.jpg

ne kadar gerçektir bilemem ama güzel bence videoları biraz legit videolar atsalar, legit hali yok.
hilemdeki recoil özelliğini kaldırdım ve tekrar vs attık, sonuç beklediğim gibi oldu :D bide sonradan esp açtın tarzı şeyler söyledi

image.png

hilemdeki recoil özelliğini kaldırdım ve tekrar vs attık, sonuç beklediğim gibi oldu :D bide sonradan esp açtın tarzı şeyler söyledi

image.png
O iş yatar kardeşim bunun hileyle hiç bir alakası yok senle vs atıyor olsak 10 maçın 5 ini sen 5 ini ben kazanırdık. Legit hile ile rage hile arasında dünya kadar fark var biz isteyerek legit yapıyoruz. İstesek çoktan rageydi zaten hile (detect purple -> go to purple)

O iş yatar kardeşim bunun hileyle hiç bir alakası yok senle vs atıyor olsak 10 maçın 5 ini sen 5 ini ben kazanırdık. Legit hile ile rage hile arasında dünya kadar fark var biz isteyerek legit yapıyoruz. İstesek çoktan rageydi zaten hile (detect purple -> go to purple)
yok öyle değil tam olarak 2 maç attık 2sini de ben aldım şu an da atalım vs yine ben alayım

fazla söze de, cümle israfına da gerek yok. Tek bir cümle söyleyeceğim bu hile için.

ADAMLAR HARBİDEN YAPMIŞ AMK.

Ellerinize sağlık.

Almak istiyorum fakat ilk deneyim olacağı için kısa süreli bir demo kullanış yaptırır mısınız?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt