Satıyorum 🍔 YKupon | 🍕 Yemeksepeti Yemek - Market - Mahalle için İndirimli Hesaplar 🌭

5kn2aRL.png

Günlük çekilişleri için bile bu platformu takip edebilirim. YKupon sayesinde her zaman indirimli sipariş veriyorum. Hem uygun hem güvenilir.. Hızlı destek için ayrıca teşekkürler!

Teşekkür ederim hocam sayenizde indirimli yiyorum

Hocam ben anlamadım tam hesap veriyorsunuz onla mı sipariş ediyoruz yoksa kod mu veriyorsunuz bide bu mesela 90/60 'da 60 liramı ödüyoruz 30 liramı

Hocam ben anlamadım tam hesap veriyorsunuz onla mı sipariş ediyoruz yoksa kod mu veriyorsunuz bide bu mesela 90/60 'da 60 liramı ödüyoruz 30 liramı
Merhaba, token kodu veriyoruz ve bu token kodunu uygulamamız, eklentimiz veya apk uygulamız aracılığıyla giriş yaparak yemeksepeti hesabına giriş yapıyorsunuz. 90/60 Kuponu 60TL indirim sağlar yani 30TL ödersiniz.

Ykupon Nedir ?

Ykupon, sizler için Yemeksepeti üzerinde indirim tanımlanmış hesaplar oluşturmaktadır. Bu hesaplar kullanıcılarımıza zaman ve para tasarrufu sağlamak için tasarlanmıştır. Siz de sitemizde indirimli hesaplar arasından seçim yapın, ödemenizi yapın ve indirimleri hemen kullanmaya başlayın!

Kuponlar

siteye birseymi oldu girmiyor

90/60 Kategorisine 2000 adet eklenmiştir. Keyifli alışverişler dileriz.

Şuanda discord üzerinden çekilişimiz başlamıştır. Ykupon Discord sunucumuza katılarak çekilişlerimizi takip edebilirsiniz;

hocam olayı ne ben ilk defa böyle bir durum gördüm sipariş verirken hesap alıyoruz ona göre direkt sipariş verip kuponu kullanabiliyor muyuz o hesaptan ekstra bir şey gözüküyor mu ismimizi falan yazıyoruz mu kendi bilgi degisiyoz mu

hocam olayı ne ben ilk defa böyle bir durum gördüm sipariş verirken hesap alıyoruz ona göre direkt sipariş verip kuponu kullanabiliyor muyuz o hesaptan ekstra bir şey gözüküyor mu ismimizi falan yazıyoruz mu kendi bilgi degisiyoz mu
Sizler için yemeksepetinde hesap oluşturuyoruz ve bu hesaplara 90/60 indirim kuponu tanımlanıyor. 90/60 indirim kuponu tanımlanan bu hesapları sizler için satışa sunuyoruz ve sizlerin sitemizden satın aldığı hesap kodları sayesinde tek tıklamayla bu hesaplara giriş yapabiliyorsunuz. Geriye sadece siparişinizi oluşturup, ödemeyi yapmak kalıyor.

Hesap üzerinde herhangi bir bilgi değiştirmenize gerek yoktur. Gün sonunda satılan tüm hesaplar siliniyor bu sayede bilgileriniz kayıtlı kalmıyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt